fbpx

HJELP DYRENE!!

HJELP DYRENE!!

Da jeg var liten var min alle største drøm å eie en stor dyrebeskyttelses gård. Altså en gård for hjemløse og mishandlede dyr. Dyr som virkelig trengte et nytt hjem. Jeg tegnet min egen gård med diverse rom, hvor ulike dyr skulle oppholde seg. Alle dyr som trengte hjelp skulle få plass! Jeg skulle ha ansatte som hadde forskjellige oppgaver som stell, omsorg, leger, lek osv. Dette er fortsatt min aller største drøm, men dessverre uoppnåelig å få til da man ikke kan jobbe med dette på fulltid i Norge, eller andre land. Jeg kunne ønske det bare dukket opp en milliardær som hadde så mye penger at han/hun ikke visste hva hun skulle gjøre med pengene så hun ga de til min eller dyrenes drømmegård. 

Jeg har utrolig stor respekt for alle de frivillig menneskene som hjelper de hjemløse dyrene, ved å ta de inn i hjemmet sitt og gi de sin tid og omsorg. Men dessverre- vi skulle hatt fler av disse gode menneskene her i verden.

Om DU ønsker å hjelpe dyrene kan du kontakte din lokale dyrebeskyttelse og gi de din støtte. Hjelpen kan være litt penger som går til mat, medisin ol. eller kanskje du kan ta en prat for å evt få jobbe frivillig for dyrene. 

Her kan du se en veldig rørende video om en hund som får hjelp. Bare vær klar over at det er veldig sterke bilder, og tårende kommer garantert til å trille. Jeg ble ihvertfall rørt langt inni hjerterota mi, men heldigvis endte det godt!!

ALLE DYR FORTJENER ET GODT LIV OG ET FINT HJEM! Vær så snill, og hjelp til <3 Tusen takk!!!

Outfit: casual
Sjekk ut mine nye killer heels!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på