fbpx

Hjelp meg å hjelpe fler!!

Hjelp meg å hjelpe fler!!

God kveld, dere! :-)

Ikveld har jeg satt meg godt til rette i sofaen å brukt lørdagskvelden min på å kontakte ulike dyrebutikker, dyreklinikker osv. for å høre om de har muligheter til å hjelpe Gjøvik og Toten dyrebeskyttelse. Jeg er så spent på tilbakemeldingene deres og krysser alt jeg har. Om vi er så heldige å få hjelp av de fleste- så hjelper det også VELDIG om DU også vil hjelpe til. Bor du i Gjøvik og Toten område og ønsker å bidra med feks. katteutstyr, kattefôr, katteleker, kattesand ol så send meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så vil jeg og mitt team plukke opp ditt bidrag hjemme hos deg og levere det videre til rett eier i dyrebeskyttelsen Gjøvik og Toten. 

Om du ikke ønsker å kjøpe utstyr, men fortsatt ønsker å hjelpe til kan du sende en SMS med kodeord    GT til 2160  så gir du Gjøvik og Toten dyrebeskyttelse 100 verdifulle kroner. 

b2ap3_thumbnail_1005794_478370375592827_1415774751_n.jpg

Du kan også hjelpe til på andre måter. Klikk deg inn på Gjøvik og Toten Dyrebeskyttelses facebookside for mer info. 

Tusen takk for all støtte! :-)

Flinke studenter!
På'n igjen med PT
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på