Hva betyr morsdagen for meg?

Da er det morsdag i dag og all oppmerksomheten går til den viktigste kvinnen i livet mitt!
Dagen ble feiret sammen med min mor og søster med god mat og mye latter. For meg så er denne dagen en refleksjon av hvilke verdier og moraler man har arvet og som har vært med på å forme deg som person. Moren min har alltid prestert med å lære meg det å være; hensynsfull, oppmerksom og hjelpsom mot andre. Moren min er verdens søteste mor og hun ser aldri noe vondt i noen som helst og det er derfor jeg vil gi henne en gave som representerer henne og hva hun står for.
Dette er dagen for å fronte våre morsfigurer og hva de betyr for oss og i år så ville jeg gjøre noe annerledes. I mange land så feires ikke våre mødre sånn de fortjener. Som min morsdagsgave så har jeg valgt å gi morsdagsgavekortet fra Amnesty rettet mot å styrke mødre og kvinner rundt i verden for at de skal få en bedre og mer rettferdig hverdag.
Denne gaven går til Amnesty Internationals globale arbeid for menneskerettighetene. En sentral del av dette arbeidet, er kvinners rettigheter.
Ditt bidrag gjør det blant annet mulig for Amnesty å:


  • etterforske, rapportere og avsløre hvordan kvinner blir trakassert, fengslet og drept
  • legge press på myndigheter som diskriminerer og kontrollerer kvinner og unge jenter
  • kreve lovendring for å sikre kvinners rettigheter

  • følge opp kvinner som har opplevd urett, og arbeide for at de får rettferdig behandling

  • spre kunnskap over hele verden om kvinners rett til liv, helse og egen kropp

Du kan fortsatt gi moren din en helt spesiell gave og være med på å feire mødrene rundt i verden ved å klikke deg inn på Amnesty - Morsdagsgave.
Ha en fin morsdag!

Gi stjerner til dette innlegget:
Mother's day - Family First
Flinke folk!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på