fbpx

Hviledag og tyrkisk avis!

God kveld!

Idag har jeg vært på jobb, spist litt tapas med Charlotte på Schillers og nå ligger jeg i sofaen som et slakt. Man blir jo rett og slett litt slapp av dette triste ''høst'' været. Har egentlig høsten kommet!? Håper ikke det.. Jeg skulle ønske sommeren varte helt til September, man får så ekstra overskudd av fine sommerdager. Jeg skulle egentlig trene idag, men jeg er så sinnsykt støl og slapp i beina mine etter tirsdagens styrke økt. Det hjalp heller ikke å løpe langkjøring igår ;) Jeg tror det er like greit at jeg tar det med ro idag med tanke på at jeg faktisk ikke har fått sove på tre netter også, og slik at jeg får fullført intervall treningen imorgen. Kan ikke si at jeg gleder meg akkurat! Det er så sjukt vondt å gå ned trapper og bøye seg ned. Lårene mine har det virkelig vondt, kan ikke huske sist jeg var SÅ støl! Det beviser hvertfall at jeg tok skikkelig i på tirsdagens økt.

Idag så har en tyrkisk avis skrevet om min kjoledesigner og meg. Jeg synes det er veldig hyggelig at de skriver om oss, og ikke minst meg!

Dette er noe som ble skrevet i avisen

''Bosporos inspirerte designeren til finale kjolen til Miss Norge finalisten Sør aserbajdsjanske tyrkiske designeren Shervin Najafpour designer finale kjolen til den norske miss universe finalisten. Designeren som har holdt på med motedesign i snart 6 år, fortalte at hun lot seg inspireres da hun var i Istanbul og tok en kveldstur ved Bosporos. Norske miss universe finalisten Ida Myhrvold forteller at hun er kjempe fornøyd med kjolen Shervin Najafpour har designet og har sterk tro på at kjolen vil være med på å øke vinnersjansen under finalen.''

b2ap3_thumbnail_559709_10151584206931121_1238193541_n.jpgb2ap3_thumbnail_1146698_10151577220301121_1823412479_n.jpg

Nå skal jeg sette meg ned å se på en film. Ønsker store og små en fin kveld videre!

og husk....

Send MISSU 12 til 1963!! Da gir du meg en stemme :-) Tusen takk!

Enveis billett til Oslo
Online Voting for Miss Supranational!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på