Hvordan få en sunn helse & livsstil?

Hei alle mine lesere!

Jeg vil takke igjen for alle de fine gratulasjonene mine etter kåringen av Miss Universe Norway 2017. Det blir en spennende tid fremover. Før finalen var jeg så heldig at jeg fikk en sponsor som heter Kongsvinger Helse og Livsstil. Dette er en klinikk som holder til her i Kongsvinger, i glasshuset.

Kongsvinger Helse og Livsstil er tilsluttet kjeden Norsk Helse og Livsstil, og har fokus på kosthold, trening og sunn livsstil.

Metodene som blir brukt er basert på god kunnskap og gir en effektiv og skånsom vei til bedre helse og livskvalitet.

Kongsvinger Helse og Livsstil kan tilby:

* Vektreduksjon og vektkontroll.

* Oppstramming av figur.

* Ansiktsbehandling.

* Lymfedrenasje.

* Kostholds undervisning.

* Smertelindring, ofte relatert til revmatiske plager

* Norske, organiske kosttilskudd.

* Fysisk trening for bevegelseshemmede.

Dette er en nyåpnet klinikk som tilbyr terapi, som er så moderne og effektiv at mange velger å være kunde, fordi dette gir betydelig, bedre og raskere resultater.

De tilbyr noe som heter, terapeutiske tilbud som er først og fremst fysisk trening ved hjelp av elektroterapi der musklene stimuleres samtidig som kroppen kvitter seg med avfallsstoffer. Hver enkelte kunde kan få riktige og hensiktsmessige råd når det gjelder kosthold og livsstil. Sammen med deg lager dem en målsetting og jobber aktivt med motivasjon underveis.

Denne metodene er så effektive og velprøvde, at Kongsvinger Helse og Livsstil de tilbyr gratis og uforpliktende prøvetime til alle personer (må være over 18år). Da får du en mulighet til å prøve og kjenne etter om dette er noe å fortsette med. De aller fleste blir faste kunder etter prøvetimer, noe som forteller sitt!

Kongsvinger Helse og Livsstil har skrevet om det gamle ordtaket "Den som intet våger, intet vinner" til "Vi våger sammen og vinner sammen»!

Du finner vår salong i gågata i Kongsvinger.

Ta gjerne kontakt for å høre mer om dette eller bestille prøvetime:

Kongsvinger Helse og Livsstil:

Tlf: 902 80 779

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adr: Gågata 27, 2211 Kongsvinger

Kommentar fra Helse og Livsstil til meg etter sponsing:

Skjønnhet kommer innenfra og gjenspeiles i det ytre. Derfor er vi stolt sponsor av Kaja som gjør det så bra i Miss Norway konkurransen. Vi heier på henne, slik hun heier på oss! <3

Sjekk ut nettsiden:

https://kongsvingerhl.no/om-norsk-helse-og-livsstil/

Kongsvinger Helse og Livsstil tilbyr også kosttilskudd som skal være med på å bidra til en sunn helse.

 

 

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Ikke alle kan vinne
Finaledagen av Miss Norway 2017
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på