fbpx

En morsom melding å våkne til!

Heii alle mine fine lesere! 


Det var så stas når jeg våknet Mandag morning (i går) for da fikk jeg en melding av min daglig leder på The Body Shop om at jeg var en av vinnerne av konkurransen vi har hatt på jobben. Vi skulle selge mest mulig hudpleie og det var kjempe gøy!!  

Så jeg var vinneren fra avdeling Vinterbro og en annen fra avdeling Ski 
Jeg er jo veldig interessert i hudprodukter også og har testet ut mye av produktene og er super fornøyd med dem! 
Så da kunne jeg velge meg ut produkter til en verdi av 600 kr, og det var ikke lett å velge for har lyst på nesten alle produktene ♥ Hehe! 

Det var ikke feil nå rett før finalen med litt ekstra produkter til huden og tusen takk for produktene! 
Alltid gøy og motiverende med konkurranser for å virkelig bare stå på og jeg har et høyt konkurranse instinkt, men det var kjempe morro! 
Så dette ble da produktene jeg valgte, det ble en ansiktsrens, lotion, dusjsåpe og en sheet mask. Gleder meg til å bruke disse! ♥ 


Håper dere ønsker å gi meg en stemme også, nå er det bare noen dager igjen til FINALEN og det blir såå spennende!! ♥ Det koster 20kr for en stemme!Gjerne følg meg på instagram: Madeleinedenice
Facebook side: MadeleineDeniceOlsen

Kjenner du noen eller kunne du tenkt deg et samarbeid med meg? Så gjerne ta kontakt på e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så svarer jeg så fort jeg har mulighet ♥


Ha en fantastisk Tirsdag!! 

Kjempe stooor klem fra meg 


Dagens quote:
 You´re always one decision away from a totally different life! ×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Skadet!
Deilig fotbehandling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på