fbpx

Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon

Forrige torsdag var jeg på informasjons møte hos by misjonen på St.Hans. Utrolig koselige mennesker. Anbefaler sterkt å stikke innom der for de som ønsker å jobbe frivillig! Utrolig hyggelig og imøtekommende mennesker som gjør en viktig jobb i samfunnet. De har flere felter du kan jobbe frivillig på. Og for meg falt jo smaken på kvinners rett. Jeg ble både introdusert men samtidig mer viten om de mørke sidene i Oslo som ikke vi alltid ser eller vet om.

På mandag var jeg på møte på bymisjonen på Tøyen. Jeg kom i kontakt med dem ved at jeg ønsket å jobbe frivillig på krise senteret. Det er fordi jeg vil bidra mer og forstå. For meg er det viktig å gjøre noe når man har muligheten. Jeg ble introdusert i flere felter som vekket interessen min. Jobbe blant prostituerte vekket interessen og nysgjerrigheten. Vite hvorfor og hvordan de havnet der. Høre historien deres og forstå dem. Gleder meg til å dra tilbake til dem. Noe jeg ønsker å fortsette med etter konkurransen også. Gleder meg til å ta med meg erfaringene mine videre fra veldedighetsreisen min og bidra så mye jeg kan i vårt samfunn. Er så glad for at jeg prioriterer mer i veldedighet som jeg kan ta med videre i livet. Vi alle vil og kan, men har nesten aldri tid. Pga konkurransen har jeg lært og prioriterer mer i veldedighet og ønsker å fortsette med dette.

 

- Emeriin Jeolina Jorseph

 

Kvelden før kvelden
Finale Kjolen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på