Rett før finalen!

Rett før finalen!

Photo: Ketil Sætnan

I dag har jeg brukt dagen til å forberede meg psykisk og fysisk! Det har vært en hektisk dag med mye på timeplanen. Alt fra pakking til den store dagen til å stelle negler og kropp, siste treningsøkt før finalen og øve på catwalk med finale kjolen. Det er så mye nerver som står på spill, men gleder meg utrolig mye. Jeg skal bruke kvelden på å slappe av med en lang dusj og meditere. Meditasjon er den perfekte metoden for meg for å roe meg ned.

Nordstrands blad hadde skrevet en artikkel om meg i går, og tidligere hadde jeg en lokal profil hos dem i avisen. Men man må abonnere for å lese artikkelen. Her er linken:http://www.noblad.no/

Jeg var også på radioen på onsdag hos RadioTamil3 på FM 107.7. Der jeg ble intervjuet av Rajan C. journalist fra NRK om konkurransen og forberedelsen til finalen. Ser frem til å ha et intervju med dem igjen etter konkurransen også. Jeg skrev under min tredje sponsor Nordica Service AS denne uken, gleder meg til mer samarbeid videre med dem!

Gleder meg kjempe masse til å se alle jentene og ledelsen igjen imorgen! Dette blir utrolig bra og spennende. Vinneren vil bli den verdige og få den velfortjente kronen! Lykke til, til alle flotte finalistene, vi alle er en vinner!

 

Ha en fin kveld!

 

-Emeriin Jeolina Jorseph

Yasmin Osee Aakre
Kvelden før kvelden
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på