fbpx

Min dag

Min dag

 

Hei Alle sammen =)

 

I dag 6 juli har jeg blitt booket til to store tv show i Albania . Det første showet jeg skal på heter Wake up Albania og det andre showet jeg skal på heter tapeti kuq direkte oversatt the red carpet .Jeg har også vært i kontakt med endel designere som skal konkurrere om å lage den beste finale kjolen til meg å jeg gleder meg kjempe masse. Jeg kommer også til å ha endel photoshoot jobber rundt i Makedonia,Albania,Kosovo og Montenegro så det blir ikke en rolig og stille sommerferie ,men en veldig hektisk og travel sommerferie som jeg gleder meg veldig til .Dere har sikkert fått med dere at jeg elsker og reise.

b2ap3_thumbnail__MG_6257.jpg

Så å være fullt booket med oppdrag er ikke noe problem for meg ,men det er en glede å kunne holde på med noe jeg elsker . Jeg blir så inspirert av kulturen her også den vakre naturen at jeg kommer til å ta endel nye bilder som jeg kommer til å dele med dere .Jeg vil også takke alle sammen som støtter min vei i Miss Universe Norway 2013 fordi uten alle den støtten så hadde ikke jeg vært her jeg er i dag så tusen tusen takk alle sammen =)

b2ap3_thumbnail__MG_6087crp1_20130705-231108_1.jpg

Jeg skal prøve så godt jeg kan å holde dere oppdatert om hva og hvor jeg er slik at dere kan se hva jeg driver med . Det er en så fantastisk følelse å ha så mange fantastiske mennesker som dere rundt meg og jeg føler at dere alle sammen er endel av livet mitt ,fordi dere gir meg en kjempe stor støtte som betyr så utrolig mye for meg .Her er noen nye bilder jeg fikk av min fantastiske fotograf Veton Osmani =)

 

b2ap3_thumbnail__MG_6342---Kopi.JPG

 

Jeg ønsker alle dere en fantastisk fin helg

xoxo

 

A

 

Min historie om mobbingen som liten
El Tigerstad :)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på