fbpx

My Day

My Day

 

Hei Alle sammen , Jeg håper dere har hatt en fin solfylt dag.

Jeg skal fortelle dere om hvordan min dag var . I Dag Kl 12.00 besøkte jeg Min nr 1 sponsor Headmasters salongen på Rygge storsenter . Jeg møtte dalig leder Renata og Hennes team som er utrolig dyktige og fantastiske mennesker,det var så deilig å se dem igjen og de synes det var så hyggelig å ha meg tilbake i salogen igjen etter min reise i Albania & Kosovo . b2ap3_thumbnail_bilde135.JPG

Det lange lyse håret mitt er veldig godt likt blant stortsett alle .men frisøren min Renata var kjempe fornøyd med hvordan håret var satt på .

b2ap3_thumbnail_bilde130.JPGHer henter jeg inspirasjon fra ELLE Magazin =)

I dag så farget Renata etterveksten min og farget det på satte håret slik at det ble lik og gjevn gjylden blond farge i hele håret . Så var det tid for å vaske og kure håret med System professsional hår kur og hodebunds massasje som var kjempe deilig at jeg nesten sovnet he he .b2ap3_thumbnail_bilde131.JPG

Etter Renata var ferdig med den deilige hodebundsmassasje behandlingen så var det tid for Blow dry effekten fra blow dry collection 2013 .b2ap3_thumbnail_bilde132.JPGRenata in Action drying my hair =)

I dag ville Renata teste ut Blow dry effekten som hun ville teste på mitt lange hår .Blow dry effekten Renata valgte I dag er en mix av Russisk tsarinas look og Wonderland braid .Wonder braid skal jeg forklare litt her . En detaljert overgangs flette som minner om russisk tsarinas med en look som i  dag er inspirert av  alice in wonderland Look. resten av håret er stylet med krøll tang som gir  sexy bølger , det ferdige resultatet er Casual og Luxsus .b2ap3_thumbnail_bilde134.JPGI love my new long hair look . Do you ?

 

Før jeg skulle gå i dag så fikk jeg med meg noen produkter fra Wella system professionals som jeg skal bruke når jeg nå setter farten ut mot min lange sommer ferie og forskjellige destinasjoner som jeg gleder meg veldig til .

b2ap3_thumbnail_bilde137.JPG

De produktene jeg fikk med meg i dag er Systemprofessional smoothen shampoo ,Systemprofessional Conditioner ,System professional Perfect Hold Hårsprøy og system professional Luxe Oli som er beskytte ,gjenopppbygge håret,og gi det en Natrulig shine .Jeg vil si Tusen takk til Headmasters ,Renata og hennes fantastiske team .Det er så lett å bli glad i dere alle sammen og Jeg vil takke for støtten dere gir meg hele tiden tusen takk . Jeg vil også si tusen takk til min fantastiske familie som alltid støtter meg og mine valg i livet .tusen takk til alle mine Fantastiske venner og fans for at dere heier på meg dette betyr virkelig mye for meg . Jeg er så velsignet for å ha så mange utrolig flotte mennesker rundt meg som er en del av livet mitt ,Tusen tusen takk alle sammen .

b2ap3_thumbnail_bilde136.JPG

I was here,I lived ,I loved I was here ,I Did ,I have done everything that I wanted and it was more then I thought it would be .I will leave my mark so everyone will know I was here =)

b2ap3_thumbnail_bilde138.JPG

XOxo

A

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Endelig hvite tenner!!
Hvordan lykkes i livet?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på