fbpx

Presentasjonsblogg - Elida

189919721_591787835059591_5266679830474413617_n Foto: Raymond Jocson

Hei alle nydelige mennesker!

Etter mye jobb ble endelig bikinibilder og introduksjonsvideo publisert i går. I dette innlegget skal jeg skrive litt om meg selv og min reise i Miss Norway 2021. Jeg skal også presentere mine hjertesaker og sponsor. 

 

Hei, mitt navn er Elida Svellingen Svendsen. Jeg er 20 år og kommer fra og bor i Knarvik. Knarvik er et tettsted med under 6000 innbyggere, som ligger 30 minutter med bil nord for Bergen Sentrum. Jeg er veldig sta og har et høyt konkurranseinnstinkt. Dette har gjort meg løsningsorientert og standhaftig. Jeg liker ikke å gi opp og jeg vil helst klare alt på egenhånd.

Dette er meg!

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Mine interesser

Jeg interesserer meg særlig for hunder og trening, men venner, kunst, reising og naturen er også veldig viktige deler av livet mitt. Jeg trives best når jeg er på friidrettsbanen, på fjellet, i båten eller på meningsløse kjøreturer med venner med musikk og samtaler om livet. Jeg jobber nå på en barneskole og i en proshop på en golfbane. Jeg elsker å få muligheten til å snakke med mennesker i alle aldre, og det gir meg så mye energi å kunne hjelpe andre.

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Jeg meldte meg på Miss Norway 2021, fordi jeg ble oppfordret av en venninne til å gjøre det! I starten var det et lite sjokk, men etterhvert begynte jeg å stortrives med alt arbeidet. Det har gitt meg et mål å jobbe mot og en grunn til å snakke ut om saker jeg brenner for. I tillegg har konkurransen fått meg til å gå ut av komfortsonen min utallige ganger og jeg har utviklet meg veldig mye som person. Å spille inn en video om meg selv, eller ha fotoshoot i bikini er noe jeg aldri hadde mestret bare for noen måneder siden!

Her kan dere se videoen.

 

Foto: Raymond Jocson

Foto: Raymond Jocson

 

Min Reise i Miss Norway 2021

Miss Norway har gitt meg opplevelser og erfaringer jeg aldri ville vært foruten. Jeg har fått oppfylle drømmen om å prøve meg som modell og jeg har virkelig fått opp øynene for frivillig arbeid. Jeg har innsett hvor viktig det er at noen gir av tiden sin for å hjelpe andre, for det gjør virkelig en stor forskjell. Jeg har fått øve mye på skriving og jobbet med både sponsorer, presse og frivillige organisasjoner. Dette er erfaring jeg alltid kommer til å ta med meg og få bruk for. 

Og jeg har ikke minst tatt mange kule bilder!

Foto: Raymond Jocson

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Foto: Hans Christian Haakonsen

 

Presseoppslag

Her er lenker til noen av presse oppslagene mine:

 

https://www.nordhordland.no/elida-19-fra-nordhordland-deltek-pa-miss-norway-2021-ei-drastisk-karriereendring/s/5-33-428605?&session=8b09d997-e99f-4dda-a9bc-c441bec3fc38 

https://www.nordhordland.no/elida-fra-nordhordland-er-eit-steg-narmare-a-bli-miss-norway-eg-har-komme-meg-ut-av-skalet-mitt/s/5-33-441728?&session=d685a0d7-5095-422f-bac8-e0a987fe8888 

https://www.strilen.no/kultur/i/8699ox/elida-19-startar-modellkarrieren-med-miss-norway 

 

Hjertesaker

Mine hjertesaker er dyrevelferd og menneskerettigheter. Disse to sakene går litt inn i hverandre fordi jeg generelt mener at et liv, liten eller stor, har betydning og fortjener en rettferdig sjanse i livet. Jeg mener at alt liv skal respekteres og man må stå opp for dem som av ulike grunner ikke klarer det selv. Retten til utdanning, et privatliv og ingen diskriminering er menneskerettigheter som er ekstra viktige for meg. 

 

Sponsor

Jeg er også så heldig at jeg har fått meg et sponsor. Jeg er stolt over å kunne si at jeg har et samarbeid med Knarvik Senter. Også her har jeg fått mye erfaring, hvor jeg har fått prøve meg som modell for SenterAvisa og vært med på den offisielle åpningen av stolpejakten som støtter Krafttak Mot Kreft.

 

Takk til dere som tok dere tiden til å lese. Håper dere får en fin helg videre, så hører dere snart fra meg igjen<3

 

 

Følg meg gjerne videre på mine sosiale medier

Instagram her 

Facebook her 

 

 

Ønsker du eller din bedrift et samarbeid med meg? Kontakt meg gjerne på mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller telefon; 41277621

 

Andreas leverte
Vi har planlagt!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på