fbpx

Recordet podkast med Dystleksi Norge

1

Instagram@angiecdk FacebookMiss Angelika PortifolioAngelikacdk.com

I dag har jeg vært hos Dystleksi Norge og spilt inn en episode for deres podkast. Innspilling var på Dysleksi Norge sine lokaler i Oslo, og det var en som heter Petter som førte ordet. Utrolig hyggelig og reflektert mann. 

I episoden snakker vi om min reise med dysleksi og hvilken forhold jeg har til det i dag. Vi gikk mye inn på mine råd til unge med lese- og skrivevansker, og hvordan jeg har jobbet med å forbedre meg. 

Podkasten kommer ut i løpet av sommeren, før den kommer ut blir det en artikkel om meg i deres magasin, Mesting. Det er utrolig fint å få lov å kunne snakket til de unge med disse vanskene. Det er utfordrene, men ønsker å vise de unge at det blir bedre. Det er slitsomt, men man får så mye igjen for å jobbe med lesingen og skrvingen selv om det er meget slitsomt. 

Gleder meg til at du skal få høre podkasten. Jeg fikk sagt det ejg ønsket og fremmet hvordan jeg tror vi kan hjelpe yngre ved å faktsik "eie" dysleksien. Ikke la dysleksien eie deg, men du eie den. Gjennom målretta arbeid kan man klare hva som helst, utrodringer gjør oss bare strekere. Alle har sine utfordringer og det er viktig å heller tenke positivt å jobbe på. 

Påddkast

Jeg har fått lov til å dele en smake bit på podcasten. Den ble utrolig bra og følelsesladd. Å vokse opp med dysleksi er utfordrende, men det handler om å ikke gi opp. Dessverre er formate på filen slik at jeg ikke får lastet det opp på youtube, men om du vil høre den - ta kontakt så fikser jeg det. Podkasten kommer offesielt ut 18.august, men da de veit vi får poeng i konkurransen har jeg fått lov til å dele det med dere. Så ta kontakt om du vil høre den før den kommer ut!! 

- Angelika Catharina

Trenger du hjelp med markedsføring eller en modell for dine produkter eller tjenester, finner du kontakt detaljene mine nedenfor. 

Telefon: 995 64 340
Instagram: @angiecdk
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside/portifolio: www.angelikacdk.com

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvordan alltid få bra bilder 6
Den perfekte bukse

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på