fbpx

Siste natt før finalen

_K771978_V2

I morgen er den store dagen her. Jeg har gledet meg helt enormt til denne dagen, og kan ikke tro at tiden har gått så raskt. Det føles som om det var i går jeg begynte på denne reisen. De siste dagene har vært helt tettpakket og jeg har ikke fått tid til å blogge som vanlig dessverre.

Først av alt vil jeg gjerne gi en stor takk til alle de fantastiske sponsorene mine. Dere har vært til uvurderlig støtte og helt nydelige å samarbeide med. Tusen takk for at dere har trodd på meg. Jeg er også evig takknemlig for alle hyggelige meldinger jeg har fått fra kjente og ukjente. Det betyr så mye for meg at dere heier på meg. Hver eneste hilsen er noe som blir satt stor pris på og jeg blir like glad hver gang noen hilser på meg. Ønsker også å si tusen takk til Klare vår dyktige coach som har lært meg mye på så kort tid. 

Jeg har også blitt kjent med noen kjempefine jenter i denne konkurransen. Det har vært så koselig å oppleve samholdet og fellesskapet vi har hatt. Til og med hjulpet meg med flytting, midt i en så hektisk uke. Camilla du er så god! Dere er alle verdige vinnere som jeg unner seieren. Lykke til imorgen, alle sammen. Dette blir gøy og noe vi kan mimre om som en opplevelse for livet.

Om du ikke har fått billett til finalen så kan du se den på tv. Den blir sendt kort film på kanalen Viafree antagelig dagen etter. Så det lønner å kjøpe billetter til Wallamns Oslo, dere dere for to retters middag og en super show.

 

Kofferten er til å trilles i morgen kl 80:50 ;D

 

Ønsker dere alle en fin natt <3

Vinnere av Miss Norway 2017
En fantastisk mulighet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på