Slik gir du håret ditt best pleie

20180422-183130

Annonse:

En stor fordel ved å være finalist i Miss Norway er at vi har fått teste ut produkter fra Goldwell-kerasilk, gjennom Studio S Style. Dette er noen av hovedsponsorene til Miss Norway. Etter å ha analysert mitt hår, har de funnet produkter som er helt tilpasset meg. Jeg har brukt produktene en stund nå, og kan ikke si annet enn at jeg er kjempefornøyd. Håret mitt er enklere å style enn det noensinne har vært.

Når jeg dusjer, så starter jeg med Goldwell Kerasilk Repower Volume Shampoo. Dette er en mild, mykgjørende, lett og rensende sjampo som er formulert med keratin og elastin. Dette skal hjelpe å behandle hårets struktur fra innsiden. Jeg har ganske tynt hår, og denne sjampoen er spesielt utviklet for å styrke tynt og fint hår. Shampoen hjelper håret mitt å bli mykt, sterkt og for å gjenvinne vitalitet og glans.

Deretter bruker jeg Goldwell Kerasilk Repower Volume Foam Conditioner. Denne balsamen bløtgjør håret mitt, uten å virke tungt på håret. Den inneholder keratin og elastin, som bidrar til å gjøre håret mer elastisk og motstandsdyktig. Denne balsamen skal virke i 2-3 minutter, før den skyldes ut.

Et stort pluss med denne shampoen og balsamen er at de gir volume til mitt tynne hår. Håret mitt har fått en helt ny glans, og det er blitt mye sterkere.

Goldwell Kerasilk  Control Rich Protective Oil er det neste steget i min hårrutine. Denne skal påføres i håndkletørt hår, og skal ikke skylles ut. Denne oljen behandler hårets struktur fra innsiden, ved hjelp av keratin. Oljen tilfører masse fuktighet, og du sitter igjen med et mykt, sterkt og glansfullt hår. I tillegg er den varmebeskyttende.

Så er det over til Goldwell Kerasilk Reconstruction Split Ends Recovery Concentrate. Dette er oljen som uten tvil har reddet mitt hår. Mitt hår har hatt ganske slitte, flisete og ødelagte tupper, men ved hjelp av denne oljen så får de flisete og tørre endene mer næring. Oljen danner et beskyttende lag på hvert enkelt hårstrå, og du sitter igjen med et mykt og sunt hår. Denne brukes i håndkletørt hår, hvor du påfører noen dråper av oljen på tuppene av håret ditt. Den skal ikke skylles ut.

For å sette siste finish på håret, bruker jeg nå Goldwell Kerasilk Style Texturizing Finish Spray. Denne etterlater håret med en skinnende overflate, og er i tillegg varmebeskyttende. Sprayen gir håret et fleksibelt hold, som kan styles om. Håret føles silkemykt, og du får en finish som gløder. 

Ønsker du produkter som er tilpasset ditt hår? Ta kontakt med Studio S. Style! Du kan kontakte de på telefon (63810709) eller på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For mer info kan du klikke deg inn på hjemmesiden deres studiosstyle.no. Jeg anbefaler alle å ta turen innom disse herlige og service innstilte menneskene på Studio S. Style!

Ønsker du å bli min samarbeidspartner? Ta kontakt for å høre hva jeg har å tilby! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker du at jeg skal bli folkets favoritt Miss Norway 2018? Da sender du "MISSU 3" til 1963! 20 kr. Jeg er utrolig takknemlig for hver enkelt stemme :) 

 
 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
En utrolig opplevelse – Presseoppslag i Nordstrand...
Mirakelet som kan holde deg evig ung
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på