fbpx

Slik kan du stemme på meg til finalen

Slik kan du stemme på meg til finalen

Foto: Tom Sigurdsen

Heisann! 

Da er det ikke lenge til det er finale, og jeg gleder meg sånn. Nå har jeg sett på kjoler i 1 måned tror jeg uten å klare å bestemme meg. Jeg er kan være litt kresen når det kommer till sånt, for jeg vil ha en spessiel som er litt unik, elegant og fint. Jeg har ikke funnet den kjolen enda. Jeg er fortsatt på leting og skal finne en veldig fin til slutt som er perfekt! Jeg håper dere gleder dere like mye som oss til finalen. Jeg tror vi alle finalistene gleder oss til å gå på scenen og bare stråle i alle de fine kjolene våres!

b2ap3_thumbnail_11263806_837057256329878_876776709_n.jpg

 

Nå er finalen er ganske nærme så jeg trenger enda flere stemmer for å kunne nå toppen. Hvis du vil hjelpe meg til å nå toppen og er din favoritt, kan du stemme på meg ved å sende MISSU 6 til 21 60. det koster 7 kr pr sms, MEN du kan stemme så mye du vil. :) 

 

Idag skal jeg også ta fotoshoot ute, bildene kommer nok om ikke så lenge og skal legges ut her på bloggen. Håper dere har hatt det fint nå i de sommerdagene som har vært, og ha fortsatt fin dag videre! Kommer tilbake med bildene!

-Fatimah

 

Livsstilsendring
På tide å satse
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på