Sommerens trender og noe for gutta

IMG_2473

 

//sponset

 

 

I løpet av året må jeg innrømme at det ikke har blitt så mye fokus på produkter til menn/gutter her på bloggen. Så derfor fant jeg ut at det var på tide å skriv om noe til dere også. Så gutter følg med her!

Heads Up har nemlig tatt inn en serie som heter American Crew, som er en serie som fokuserer på mannlig hår og hudpleie. Deres komplette serie inkluderer shampoo, balsam, dusjgel, styling -og barberprodukter. 

Den siste tiden har også menn blitt modigere på hårfronten og det har ført til at det er større margin å prøve seg frem på gutta. Derfor bestemte Heads Up Hårstudio at American Crew var et konsept de ville ha i salongene, da serien tilbyr et bredt utvalg av hårprodukter til menn med alle typer  frisyrer og lengder på håret. 

Den mest populære frisyren hos men i 2016  var skinfade. Denne frisyren gir en relativt lang lengde på toppen og blir gradvis kortere mot nakken og ører. Siden denne frisyren er en stor favoritt hos gutta, er det viktig for frisørene på Heads Up å kunne tilby den perfekte skinfaden. Igjennom American Crew har de kurset seg i akkurat den og i de mest populære frisyrene på herremoten, som vi vil se mer av fremover.

Skjegg har også blitt en stor hit! Derfor er det så bra at American Crew serien som sagt har et bredt utvalg av produkter til skjegg og hår for skape en helhet. Ved å bruke ulike stylingprodukter kan man enkelt endre look på både skjegg og hårfrisyre. 

Produkter fra American Crew

Eksempel på en skinfade

 

Sommeren har kommet for fullt og med det ville frisørene på Heads Up vise årets sommer moter i et hårshow. Fullt av entusiasme fylte de salongen med gutter, jenter, menn og kvinner som gav frisørene frie tøyler til å ordne forskjellige frisyrer. 2017 er et spennende år på hårfronten med mange ulike stiler slik som kort hår, stort hår , store krøller og sterke farger.

Noe som topper trendene i år er pannelugg, beach waves, fletter og natrulig fall.

Frisørene på Heads Up Hårstudio elsker utfordringer og de holder seg alltid oppdatert på nye moter og produkter. Til sammen er de ett team med mange års erfaring i faget. 

Jeg var en av modellene den dagen og det var veldig gøy å være med på. Salongen ble fylt med folk i alle aldre som fikk mange forskjellige frisyrer og farger på håret. Her er noen bilder fra dagen:

Marthe som lager en av sommerens trender på mitt hår, nemlig store krøller.

Her er også et eksempel på en trendy flette i år.

 

For mer info sjekk ut salongene på sosiale medier som jeg linker til under♥ 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Headsupmoholt/?fref=ts

                https://www.facebook.com/headsupstudio/?fref=ts

 

Instagram: https://www.instagram.com/heads.up.moholt/

                 https://www.instagram.com/headsupbyaasen/

Nettside: http://www.headsup.no/

Gi stjerner til dette innlegget:
Naturlig Frisk
Finalefin
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på