fbpx

Spellemannsprisen!

Spellemannsprisen!

God kveld alle sammen!

 

I går så var jeg så heldig at jeg fikk vite at jeg var vinneren av 2 billetter til spellemannsprisen, så jeg tok med venninnen min Karoline Holm som også er deltaker i Miss Norway i år. Først møtte jeg henne på missekurset som hun var på i dag, det samme kurset som jeg og flere av de andre deltakerne var på 16. januar. Så skiftet henne til en kjole og da var vi klare for spellemannsprisen. Jeg har aldri vært på det før, men det var veldig gøy og en helt annen opplevelse enn når man ser det på tv hjemme. 

 

 

Årets spellemann ble Kygo og Årets hederpris gikk til Thomas Tee !

 

 Men de to personene publikumet ropte mest etter, det var Marcus og Martinius. Jeg har selv aldri en hel sang fra dem, ffør i dag! men av hva jeg har fått med av dem så har dem blitt utrolig populære og har virkelig klart å gjøre noe stort! De har virkelig en stor framtid foran seg! og av det jeg har sett fra dem, gleder jeg meg masse til å se hvordan veien for dem er framover.

 

 

 

Neste uke skal jeg på fotoshoot som jeg gleder meg utrolig mye til! Så er jeg aktivitetsvenn for eldre med demens så på onsdag skal jeg på kurs for å lære litt mer om hva som er viktig å gjøre hvis det skjer noe også lærer du samtidig en del om demens.

 

 

Håper alle får en forsatt fin helg! 

 

- Martine 

Intervjuer
Presseoppslag på byas.no
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på