The National Dream Team 2017

21584265_10212154855124807_1717501916_o

Foto: Pet-Martin Grambo

Forberedelsene før besøket:

Noen dager før besøket, forsikret jeg meg om det var noe lokalt presse som vill stille opp og lage en sak. Glomdalen var de første som meldte seg. Heldige som vi er, så fikk vi hovedsaken i avisen og Ole-Johnny Myhrvold fulgte med oss hele lørdagen (se artikkelen ved å trykke på linken nederst). Jeg kontaktet også fotografen som jeg har brukt, Per-Martin Grambo, og vi samarbeidet med å finne assistent og stylist. Jeg valgte å booke middagsbord på de to mest kjente restaurantene i Kongsvinger. 

Kongsvinger har vært heldige og fått samlet alle tre representantene i en by og kommune. Forrige helg kom Celine Herregården (Miss World Norway) og Vilde Bø (Miss International Norway) på besøk. Jeg hadde lagt opp et opplegg for oss hele helgen, som skulle inngå forberedelser til reisene vi ser frem til. Jentene kom på fredag kveld, da vi avsluttet dagen på en flott restaurant her i Vinger. Lørdags morgen ble vi vekt av ringeklokken 08.00, for å legge grunn basis sminke + hårfrisyre og spise frokost til fotoshooten som startet 11.00. På fotoshooten møter vi stylisten Jeanette Holtet, sammen med fotografen Per-Martin Grambo og assistenten/fotograf Birgitta Lindén. Video av fotoshooten kan du se nederst i innlegget, laget av Birgitta.

Etter fotoshooten tok vi en lunch bit hos min sponsor min Ben og Jenny's. 

Etter som min hverdag ofte består av rehabilitering og hjelpe eldre mennesker, så tok jeg med meg jentene på sykehjemmet her i Kongsvinger. De eldre setter så utrolig stor pris på besøk av noen som muntrer opp hverdagen og viser omtanke, noe vi også fikk bevist på sykehjemmet i Larvik (se mine tidligere blogginnlegg). Der fikk vi en kakebit og pratet med de hyggelige ansatte og beboerne. 

Tiden går fort når man har mye å gjøre. Etter besøket, dro vi hjem en tur til meg for å skifte klær, og gjøre oss klare til middag på en annen fin restaurant. Etter som det ikke er så ofte jentene er så nærme svenske grensen, så måtte vi nesten ta en tur over, for å handle høye heler til konkurransene. 

Takk for en flott weekend Vilde Bø og Celine Herregården<3

Stor takk til Miss Norway Organization, Glomdalen, fotografen Per-Martin Grambo, Birgitta Lindén & stylist Jeanette Holtet!

Bilder fra fotoshooten vil bli publisert på våres Instagram, så følg: villde.bo, celineherregarden, missnorway2017_kaja & officialmissnorway.

Ønsker du og bli en av våre samarbeidspartnere/oppdragsgiver før reisen? Kontakt oss! 

 

https://www.glomdalen.no/miss-norway/miss-universe-norway/skjonnhet/norges-peneste-jenter-i-byen/s/5-19-364435

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Awl and Sundry - #dogoodlookgood
Nyter sisten smaken av sommer!
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på