fbpx

Tiden flyr av gårde!

Tiden flyr av gårde!

Hjelpes som tiden flyr av gårde om dagen! Som Miss Norge finalist skal man jammen meg klare mye på en gang, og det liker jeg! Jeg liker å alltid ha noe å gjøre. Har blogget litt lite i det siste, men det er jo nettopp fordi jeg har så mye å jobbe med mot finalen. Samtidig skal man ha tid til skole, jobb og familie. Men jeg har jo vært litt flink til å oppdatere inn i mellom da ;) 

Forrige helg var jeg i konfirmasjon til lillesøsteren min på Gjøvik. En kjempefin dag med fine taler, filmer og sanger. Slike dager er alltid så hyggelige men også veldig rørende.. Mye deilig mat og kaker! Takk for en fin dag dere <3 

b2ap3_thumbnail_DSC_0252_20130922-125642_1.JPG

Uten om skole, jobb og familie har jeg fått vært lite med venner. Det har vært mye alene tid for forbredelser mot finalen. Jeg har blant annet begynt å trene med personlig trener på Asker Treningssenter, og det er helt fantastisk. Jeg har lært så mange gode styrkeøvelser. Jeg har også hentet min fantastikse håndsydde kjole som er laget av Shervin Najafpour! Gleder meg til å vise dere den. På tirsdag skal jeg på shoot med Edmond og min finalekjole.. så bare vent å se :-)

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens første treningsøkt!
Ønsker dere en god søndag!

En litt uvanlig søndags tur
Inspirasjonsforedrag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på