fbpx

Det fineste og flotteste plagget jeg eier!

348384964_668572235099252_4717260762098464620_n

Hei fininger! 

Tiden min strekker ikke alltid til så jeg må bare beklage det, derfor har jeg ikke fått blogget så mye i det siste. 

 

Det er jo ikke mange dagene siden vi feiret nasjonaldagen våres. Noe jeg gleder meg like mye til hvert år. For da kan jeg gå i bunaden min fra Telemark. Bunaden min heter Beltestakk. 

Jeg elsker virkelig bunaden min å en ting jeg og er veldig stolt av er at det er mammaen min som har laget den til meg. 

Mamma jobber med bunader til vanlig på Almankaas i Bø i Telemark. 

Jeg legger ved link her-> https://www.almankas.no så kan dere se alle dem fine bunadene dem kan lage. 

Jeg liker godt denne bunaden for du kan velge så mye du vil til den selv. Fargene du vil ha, mønster i beltet, på skjorta og om du vil ha bånd eller broderi på forklet. 

Jeg brukte 1,5 år på og bestemme meg for hvordan jeg ville ha bunaden min, det er faktisk første gang i mitt liv jeg har vært usikker på hvordan jeg vil ha noe. Haha

Til vanlig er jeg veldig sikker på hvordan jeg vil gå kledd, både når det gjelder klær, sminke og håret mitt. Jeg har alltid hatt øye for detaljer og få ting til og se gjennomført ut. 

Som dere ser har dem mye stoff, bånd og broderi man kan velge. Dette er virkelig en opplevelse i seg selv. 

Jeg feiret 17 Mai i Kristiansand og jeg må faktisk si jeg hadde den fineste bunaden.  Stolt telemarks jente, med stakken sin! <3 

I år kjøpte jeg nytt silketørkle til bunaden, det er flere forskjellige måter man kan ha disse på. Og som dere vet er denne jenta glad i når det er mye ;) hihi

 

Håper deres 17 Mai også var fin! <3 Mange klemmer fra meg :*

 

 

 

173 Hits

Finale-uttaket

343419659_2791580697646074_3587778542112763436_n

Hei verdens beste lesere. 

Først må jeg si tusen takk for at dere leser bloggen min, å ikke minst for at dere er så flinke til og gi meg tilbakemeldinger på blogg innleggene mine. 

Jeg har gledet meg til og lage dette innlegget! 

Hvem er Amanda Isabella? 

Amanda er en glad og optimistisk jente på 27 år fra Bø i Telemark.

Hvis jeg skal beskrive meg selv med tre ord så må det være at jeg er sta, ærlig og snill. Jeg er opptatt av at alle rundt meg skal ha det bra. 

Livet byr på mange utfordringer, og jeg vil være ett forbilde der jeg kan vise at man kan få det bra til slutt selv med mange hinder på veien. 

Dem som betyr mest av alt for meg er familien min, vennene mine og kjæresten min Chris. 

Til daglig jobber jeg som frisør og stylist.

Det å møte daglig nye mennesker, snakke med dem å forstå dem og deres ønsker er noe jeg liker veldig godt. Det med å se folk bli så takknemlige og glade for jobben jeg gjør med håret dems er virkelig fantastisk. Den følelsen jeg kan gi til noen andre gjør virkelig noe med meg. 

Jeg har alltid jobbet hardt for og oppnå målene mine her i livet. Det er viktig å være den beste versjonen av seg selv og ikke sammenligne seg selv med alle andre. Jeg har både erfart og sett at dem som heier på deg står igjen med deg til slutt. 

Hjertesaken min. 

Jeg skal være helt ærlig med dere, når det kommer til hjertesaken min så har jeg utfordret meg selv veldig. Jeg vil at dere skal som leser bloggen min skal se meg og ikke minst bli kjent med meg hvem Amanda faktisk er. 

For man blir aldri den samme som jeg har nevnt til dere i tidligere innlegg. 

Det er viktig for meg at jeg når inn i hjertene deres og at dere kan stole på meg. Jeg er så takknemlig for meldingene deres og for at dere også åpner dere opp for meg.  Det er viktig for meg at dere føler at dere ikke er alene.

Jeg vil også takke mine sponsorer. Som ser mine verdier, og heier på meg. 

Min presentasjonsvideo / Foto Verdens beste Kristian Jøraandstad! <3

https://www.youtube.com/watch?v=0PA0yOPNL3U

 

Dette betyr mye for meg. Vi blogges! 

Mange klemmer fra meg <3 

 

 

1085 Hits

Spennende tider!

Hei fininger <3 

Jeg har mye og henge fingrene i om dagen! Nå førstkommende lørdag skal vi levere inn bikinibildene og video representasjonen om oss selv. Dette er jeg godt i gang med. 

Jeg håper dere gleder dere like mye som jeg gjør. <3 

Men det er også noe annet stort som jeg må fortelle dere om! 

For denne jenta er over av lykke! Om ikke mange dagene skal jeg i møte med en kjent klesdesigner. Vi skal planlegge kjolen min til finalen. Dette må virkelig være alle jenters drøm?! Hvertfall min, jeg er både spent, glad og litt nervøs. 

Dette betyr virkelig alt for meg.  Jeg har litt bilder av inspirasjon til hvordan jeg vil ha drømmekjolen min.  Noe jeg gjerne skulle vist dere nå, men det tenker jeg får være en overraskelse. 

Det jeg kan si er at jeg vil kjolen skal representere meg og min personlighet. 

Så det blir virkelig en drøm av en kjole. 

Denne prinsessa svever oppi skyene om dagen! 

Vi blogges <3 

Foto verdens beste Kristian Jøraandstad. 

248 Hits

GLED DEREGod Tirsdag verdens beste lesere! 

Først må jeg bare si at det er så digg at det begynner og bli vår ute. Ikke bare med at det blir lysere og varmere ute, men da kan man også gå mere i skjørt og sommerkjoler. Fun fact, jeg går hele sommeren kun i kjoler og skjørt. Haha 

På Torsdag forrige uke dro jeg innover til Oslo på shoot. Noe som gikk så fantastisk bra! Ikke er bare Kristian en drøm å jobbe sammen med, men han har så godt øye for detaljer. Jeg setter så pris på at vi er så gode venner og jobber så godt sammen i tillegg. Dream team!

Mange tror at det er veldig enkelt å ta bikini bilder, men det er mye forarbeid og mye man må gjøre klart før en shoot. Det er ikke bare at modellen må være klar og i fin form, men studioet, oppringing som blant annet lys og kameraer osv. 

Men som den linselusen jeg er så elsker jeg virkelig hvert sekund. Jeg gleder meg så utrolig mye til Å vise dere bildene og hva vi har fått til. 

 

Verdens beste Kristian, kan ikke få takket deg nok! <3

 

Vi blogges fininger <3 

134 Hits

Hvordan jeg forbereder meg til photoshoot

I morgen reiser jeg til Oslo for å ta Bikinibilder å for og starte på video representasjonen vi skal levere inn den 29 denne måneden. 

Jeg vil ta dere med på dagen før jeg skal på photoshoot. Siden det er bikini bilder jeg i hovedsak skal ta i morgen så er det faktisk en del forberedelser jeg gjør før en sånn shoot. 

Først vil jeg bare si, at alle modeller forbereder seg forskjellig. Så det som fungerer for meg, fungerer nødvendigvis ikke for deg. Men her får dere min rutine før en bikini shoot.

Jeg starter alltid dagen min med kaffe. Kaffe drikker jeg igjennom hele dagen.  

Morningene mine begynner egentlig ganske rolig. Jeg går igjennom alt jeg skal ha med meg til shoot, sminke, klær, stylingen til håret å kremer og oljer til kropp. 

Vi har noen krav til hvordan bildene skal se ut. Men vi får bestemme mye selv. Dette liker jeg veldig godt! En fun fact, jeg har dilla på bikinier, så jeg har pakket med meg mye fint! Gled dere. 

I morgen skal jeg ikke bare samarbeide med en fotograf, men Kristian er også en veldig god venn av meg. Jeg har jo nevnt han tidligere for dere på bloggen også.  Hvis dere ikke har sjekket han ut så må dere det, han er rå! Instagrammen hans er kristianjoeraandstad. 

Når det kommer til hva jeg spiser igjennom dagen så er det ikke mye. Jeg spiser til sammen 10 maiskaker denne dagen. Så blander jeg alt fra 2-3 proteindrikker med kollagen, vitaminer, proteiner, spirulina osv. Dette er for at jeg ikke skal ha full mage når jeg skal på shoot, men samtidig skal jeg også få i meg den næringen jeg trenger. 

Kl 14.00 skal jeg på trening. Dagen før en shoot er jeg kun på mølla, da blir det kun en times tid med lett løping. 

Jeg pleier også alltid å ta 15-20 minutter med sol. Dette er med på å gi meg en sunn og fin glød til huden. 

Kl 16.00 skal jeg på massasje. Dagene mine er lange og travle så å få en time der jeg virkelig kan koble helt av er viktig. 

Jeg er veldig glad i kroppen min så det er viktig for meg og ta godt vare på den.

Resten av kvelden min består av ansiktsmaske og sitronvann <3 

Jeg håper dere likte innlegget. Vi blogges!

Mange klemmer fra meg <3 

200 Hits

Neste Kjærlighet.

Som jeg skrev i det tidligere innlegget så vil det for alltid være med deg. Det vil for alltid være ting som du kan relatere til hvordan det var. Jeg kan love deg at du blir forelsket igjen. Men det kan ta tid. Fordi du er redd. Redd for at det skal skje igjen. Og derfor vil ting du har opplevd tidligere, være med deg videre. Du prøver og passe ekstra godt på, så du ikke havner i samme mønsteret igjen.

Jeg vil gjerne fortelle dere om mitt forhold, forholdet jeg er i idag. 

I starten fortalte jeg ikke noe om hendelsene som hadde skjedd meg.

Men siden han er 16 år eldre enn meg så kan jeg tenke meg han ante noe. 

Vi har snart vært sammen i ett år. Tiden går så fort, å jeg har fortsatt ikke fortalt han alt. Om jeg vil gjøre det vet jeg ikke. For jeg prøver så godt jeg kan og klare tilgi meg selv for alt som har skjedd.

Jeg har måtte fortalt om noe. Siden det er ting jeg har blitt redd for eller som får meg til og tenke på hvordan det var tidligere, som at.. 

Han kan ikke komme hjem i huset uten og si høyt hallo, eller jeg er hjemme.

Jeg husker en gang han kom hjem før meg, å satt oppe i stuen. Jeg hadde i air pods i ørene så hørte han ikke. Jeg gikk inn på kjøkkenet og begynte og rydde litt osv, men så hørte jeg det knirke ned trappen, jeg tok ut proppene og ropte hallo, hallo.. Men ingen svarte. Jeg ble så redd at jeg nesten begynte og grine. Det er noe han ikke gjør igjen, for han så hvor vondt det var for meg. 

En annen ting er at jeg heller ikke går inn i ett mørkt rom. Jeg liker heller ikke når man slukker lyset og lukker døren. 

Det er ikke fordi at jeg er kun mørkredd, men når dette skjedde så var han igjen i rommet. Å skremte meg og syns dette var gøy. Eller så var han ikke edru, sint og tok tak i meg. 

Jeg skvetter også veldig fort av ting.Dette er bare noe av det som sitter i kroppen min. Å jeg hater det. Jeg vet så godt at dette kan jeg ikke noe for selv. Å som kjæresten min sier så er det ikke noe farlig her i huset. Det hjelper meg også veldig at han tror jeg fortsatt vil få det bedre med årene. Jeg håper dette er sant. Jeg kan jo se det på han at han heller ikke syns det er noe gøy at jeg plages med slike ting. 

Før jeg avslutter dette innlegget vil jeg bare takke dere så mye for alle tilbakemeldinger. Jeg var veldig bestemt på hva min hjertesak skulle være. Men samtidig så redd for og skrive om det. Men jeg er veldig takknemlig for alle tilbakemeldinger. 

Tusen takk, dere er fine❤️

Mange klemmer fra meg❤️

483 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på