fbpx

Hei! Mitt navn er  Julie Marie Tidemann og kommer fra Oslo. Jeg er utdannet intuisjons coach, det går ut på å motivere og inspirere mennesker til å få en bedre hverdag.

jeg er samfunnsengasjert og politisk interessert, i tillegg  er noen saker spesielt viktig for meg, bl.a. psykisk helse. 

Jeg er glad og stolt over å få muligheten til å delta...

Hei! Mitt navn er  Julie Marie Tidemann og kommer fra Oslo. Jeg er utdannet intuisjons coach, det går ut på å motivere og inspirere mennesker til å få en bedre hverdag.

jeg er samfunnsengasjert og politisk interessert, i tillegg  er noen saker spesielt viktig for meg, bl.a. psykisk helse. 

Jeg er glad og stolt over å få muligheten til å delta i Miss Norway.

Min e-post er julietidemann95@hotmail.com

 

More

Intervju med nordre Aker budstikke

IMG_138_20230528-181946_1

Intervju i Nordre Aker budstikke idag✨ 

Fortsett lesing
92 Hits

God 17 mai hipp hurra

IMG_0344-_20230517-215647_1

Gratulerer med dagen Norge! Håper alle har hatt en fin 17 mai! 

86 Hits

Liten Photoshoot i nord️

IMG_1045

Heisann! For en god stund siden var jeg på en nydelig Strand på Kjerringøy i Nordland og tok bilder📸🏔️ Her er to av bildene:

104 Hits

Snart 17 mai

IMG_5594

Som jeg gleder meg til 17 mai! Det må jo være en av de beste dagene i året😃 god mat og den fine stemningen i Oslo,  som man liksom må få med seg hvert år 😃🌷 akkurat nå sitter jeg i bilen på vei tilbake til Oslo etter en kjempekoselig tur til Fauske i Nordland. Det å treffe slekt og besøke de stedene man stammer fra, det gir meg et skikkelig energiboost✨ ønsker dere en fin dag videre🌸

89 Hits

Her er min Presentasjonsvideo+ bikinibilder til Finale uttak

IMG_063_20230429-004812_1

Hei igjen dere fine folk! Her kommer mine bikini bilder+ presentasjons videoen som jeg har gledet meg til å legge ut. Jeg vil også skrive litt mer utdypende om meg selv og hva jeg er engasjert i. 

FAKTA OM MEG+ SAKER/TEMAER SOM JEG SYNES ER VIKTIG:

▪️Jeg er født 23 oktober 1995 i Oslo/ Grefsen, og har bodd der hele livet. Grefsen er et veldig hyggelig sted å bo. 

Jeg er utdannet Intuisjons coach som innebærer å motivere og hjelpe mennesker til å få det bedre . Coaching betyr også å jobbe på en slik måte at de menneskene jeg coacher kan prate om alt de vil og jeg lytter til dem uten å forstyrre eller avbryte. Jeg skulle ønske coaching var et mer tilgjengelig tilbud i Norge for flere mennesker da jeg vet det har hjulpet mange til et bedre liv. 

En av sakene som er veldig viktig for meg er Eldreomsorg. Jeg har vært engasjert i det i mange år og det er fordi jeg mener at den verdigheten vi forventer oss ellers i livet(når vi er unge) den skal gjelde også for eldre! Det burde vært et selvfølge, men dessverre er det altfor mange eksempler på hvordan eldre blir behandlet dårlig og uverdig. Det kan være en ting som å servere ordentlig mat og dekke på med pent bestikk og gjøre det estetisk pent på eldrehjem, men også å sørge for at man dekker basale behov som hygiene/dusjing og slike ting. Mitt motto er at verdigheten skal vare hele livet. Dette er jeg glad for å få skrevet om her i Miss Norway, så dette budskapet kan nå ut til mange. 

 I 2017 var jeg i grasse i Frankrike og utviklet  min egen parfyme. Drømmen min er å ha mitt eget parfyme brand en gang i fremtiden. Jeg har alltid prøvd å følge mine egne drømmer og håper å motivere andre til å også gjøre det de drømmer om i livet. 

Jeg er så glad for å ha fått muligheten til å delta i Miss Norway og jeg vil takke dere fantastiske som jobber i Miss Norway for hvor utrolig inspirerende og bra dere er! Dere har gitt meg bedre selvtillit og det er jeg evig takknemlig for.❤️ og alle dere vakre som deltar🌸 for en nydelig  Blomsterbukett av fine folk🌸 

 

Her er mine Bikini bilder og presentasjons video(legger ved link til videoen lenger ned på siden) bildene er fotografert på Trollvann i Oslo av min mor Åse Tidemann. Hun filmet også min presentasjons video. Jeg er så glad for at hun hjalp meg med bilder og video og jeg ble  fornøyd med resultatet. Hun er en av de viktigste personene i mitt liv. Jeg hadde ikke vært der jeg er idag uten hennes fantastiske støtte. Min storebror Tom andre Tidemann hjalp meg med å redigere presentasjonsvideoen så stor takk til han også!  YouTube: litt dårlig kvalitet https://youtu.be/xj-lDj8b6sg 

Link til videoen på vimeo: bedre kvalitet https://vimeo.com/822206707

 

Bikini bilder:

 

 

 

276 Hits

Biltur nordover in the backseat

IMG_0685

Da er jeg på biltur nordover (120 mil)😄 flaks at det er god dekning,  så jeg kan redigere presentasjons videoen i baksetet midt oppå Dovrefjell 👍 

111 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på