fbpx

Hei! Jeg heter Lilly Sødal (20) og er finalist i Miss Norway. Jeg kommer fra Kristiansand, men for tiden har jeg bosatt meg i Oslo.

Jeg er en engasjert jente som interesserer meg for reising, mote, personlig utvikling, og liker å prøve ut nye ting. Dette førte meg til å melde meg på Miss Norway i 2021, hvor jeg endte opp med å plassere som finalist. Videre deltok jeg i den Internasjonale Missekonkurransen Miss Earth 2022, og endte opp med å plassere i topp 20 blant 86 deltagere. Jeg elsker å engasjere meg i alt misse relatert, så det føltes naturlig å melde meg på Miss Norway 2023. Jeg ønsker å gjøre det beste jeg kan gjennom konkurransen, og gleder meg til å se hvor denne reisen tar meg!

Jeg har fullførte vgs med musikkfag i Vennesla, med fordypning i vokal. Like etter flyttet jeg til Oslo, og har bodd her siden. Nå for tiden har jeg fokus på å ta opp fag som privatist, og starter snart i min sesong baserte jobb som potetselger i en matbod på festivaler.

Gjennom deltagelsen min ønsker jeg å sette fokus på bærekraftig utvikling, ettersom jeg synes dette er ett av de viktigste temaene vi som mennesker bør sette ett større fokus på. Jeg ønsker å spre kunnskap og bevissthet om miljøets utvikling, og om hvordan vi kan påvirke dette. Jeg ønsker å oppmuntre andre til å ta mere bærekraftige valg, slik at vi sammen kan gjøre en forskjell. Ikke en kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. Ved å være informerte, kan vi alle gjøre litt.

Bli enda bedre kjent med meg i Semi-finale innlegget mittPresentasjonsbloggen min til finalen eller i Presentasjonsvideoen min!

Om du eller noen du kjenner er interessert i å jobbe med meg, send meg gjerne en mld på sosiale medier eller send meg en mail på Soedallilly@icloud.com

Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram og Tiktok: @LILLYSOEE

Facebook, hvor jeg deler alt av oppdateringer fra deltagelsen min:Min facebook side 

Jeg blir ikke med videre...

Hei alle sammen!

Nå har jeg vært med i Miss Norway i nesten 4 måneder, og denne reisen har allerede gitt meg masse. Jeg har startet med å engasjere meg mere i frivillig arbeid, lært masse om hjertesaken min og ikke minst kost meg masse med alt arbeidet jeg har lagt inn i deltagelsen min. Jeg nådde nettopp målet mitt om å bli finalist og har gjort mitt beste så langt, jeg ligger til og med på topp 5 i aktivitetspoeng listen.

Jeg ønsker å vinne Miss Norway, og føler at jeg en gang skal få dette til, derimot er nok ikke dette mitt år. Jeg startet relativt seint i årets konkurranse, og har måtte innse at jeg ikke kommer til å få nok aktivitestpoeng denne sesongen for å kunne komme til topps. Dermed har jeg valgt å fokusere på andre ting i år, og trekker meg fra Miss Norway. Dette har absolutt ikke vært ett lett valg, men ett nødvendig ett.

Dette er siste året jeg bor i Oslo, og denne muligheten vil jeg utnytte. Jeg ønsker å utvikle modell karrieren min videre her i Oslo, og se hvilke muligheter dette kan medføre, nå som jeg enda har muligheten. Samt har jeg fått tilbud om å representere Norge i en annen Internasjonal missekonkurranse i år også, noe jeg vurderer å gjøre. Alt dette krever både tid og penger, og jeg har dermed bestemt å prioritere dette i år.

Derimot er nok ikke dette siste gang dere ser meg i Miss Norway! Jeg tenker å forsøke igjen i 2024 eller 2025, og da skal jeg være 100% forberedt og med fra starten av. Neste gang vil jeg ha mye mere erfaring og kunnskap, og skal jobbe mot å vinne Miss Norway. Ikke bare ønsker jeg å vinne Miss Norway, men også forhåpentligvis skaffe Norge en plassering i Miss Universe. Dette krever mye arbeid og trening, noe jeg får med å delta i andre konkurranser først.

Jeg kommer til å følge med på konkurransen videre i år, og heier virkelig på alle deltagerene! Årets deltagere er så utrolig dyktige og snille mennesker, og jeg gleder meg til å følge med på hva de gjør videre! 

Jeg håper dere vil fortsette å følge reisen min videre, selv om jeg ikke fortsetter i årets Miss Norway. Jeg er relativt aktiv på Instagram hvor jeg heter @lillysoee, og jeg har også en TikTok ved samme navn. 

Om du eller noen du kjenner ville ønsket å samarbeide med meg i reisen min videre, så ikke nøl med å ta kontakt! Jeg kommer til å fortsette ganske likt som jeg har gjort til nå, men med ett enda større fokus på mine sosiale medier, karriere muligheter og modellering. 

Takk for meg, for denne gang!❤

398 Hits

Bilder fra 17.mai

Hei alle sammen!

Nå er jeg tilbake i Oslo etter å ha tilbrakt 17.mai i Kristiansand med venner og familie. Jeg tok flere fine bilder denne dagen i bunaden min, disse finner du under!

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

482 Hits

Derfor feirer vi 17.mai

17.mai er en av de mest feirede og ikoniske dagene vi har her i Norge. Denne dagen er dedikert til å feire nasjonaldagen og uavhengigheten til Kongeriket Norge. Men hvorfor feirer vi egentlig 17. mai? La oss dykke ned i historien og betydningen bak denne spesielle dagen.

17.mai markerer datoen da Norge fikk sin egen grunnlov tilbake i 1814. Etter flere hundre år med dansk styre, tok nordmenn initiativ til å etablere sin egen uavhengighet og selvstyre. Grunnloven ble vedtatt på Eidsvoll den 17. mai 1814, og ble et symbol på norsk nasjonal identitet og ønsket om frihet og demokrati.

Selv om Norge fortsatt var underlagt svensk overherredømme etter 1814, ble datoen 17. mai valgt som en viktig symbolsk markering av vår selvstendighet. Etter hvert som årene gikk, fortsatte 17. mai med å være en viktig nasjonal feiring. Dagen er blitt Norges nasjonaldag, og blir feiret med folketog, musikk, flagg, bunader og festligheter over hele landet. 17. mai gir oss en mulighet til å feire våre unike tradisjoner og historie.

I dag er 17. mai en dag fylt med glede, fellesskap og stolthet. Folk kler seg i nasjonaldrakter (bunad og festfrakt), flagg vaier hvor enn du går, og det arrangeres barne og borgertog i mange byer og tettsteder. Familier og venner samles for å feire, spise god mat, delta i leker og aktiviteter, og nyte den unike atmosfæren som preger denne spesielle dagen.

m du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

315 Hits

Mine 17.mai planer

Gratulerer med dagen, og god 17.mai!

Idag er endelig 17.mai! 17.mai er ingen grunn til å droppe blogging, så før jeg steller meg har jeg nå satt meg ned for å dele dagen min med dere! Jeg tenker å sminke meg med naturlig sminke, søsteren min skal flette meg med 17.mai fletter og antrekket for dagen er min Vest-Agder Bunad :)

Først på planen er lunsj hos mine besteforeldre, noe som har vært en tradisjon i min familie i åresvis. Vi samles så mange vi kan hos dem, og spiser ett godt måltid samtid sammen. Etter det tar vi følge og går ned til sentrum her i Kristiansand for å se borgertoget! For meg er det å se borgertoget noe av det viktigste jeg vil gjøre på 17.mai, så dette er alltid en prioritet for meg. Søsteren min skal også gå i toget i år, så jeg gleder meg til å se henne!

Ettermiddagen har jeg satt av til å være med venner, og for å gjøre litt «typiske 17.mai aktiviteter». Her i Kristiansand har vi ofte hatt sirkus som ligger på en halvøy rett utenfor sentrum, og i år var vi en gjeng som tenkt å dra her. Derimot var dette blitt flyttet i år, så da får vi ikke gjennomført denne kristiansand tradisjonen. Så istedenfor blir det grillmat og besøk!

m du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

237 Hits

Den praktfulle Snøuglen

Hei alle sammen!

Klima endringene påvirker kloden vår på mange forskjellige måter, flere av disse påvirker dyrelivet og setter flere raser i fare for å bli utryddet. En av disse er Snøuglen, kjent for sine vakre hvite og grå fjær. Uglen bor i Nord, og finnes i de fleste nordiske land, inkludert Norge. Her i Norge har vi kun rundt 45 snøugler igjen, noe som gjør dem ekstremt utrydningstruet. 

Snøuglen er en dyreart som står meg ekstra nær, ettersom det var mitt valgte dyr for Miss Earth 2022 deltagelsen min. Vi fikk alle i oppdrag å velge ett utrydningstruet dyr fra landet vårt som en del av årets tema, og etter å ha undersøkt de aktuelle rasene endte jeg opp med å velge Snøuglen. På denne tiden var det betydelig flere snøugler, så jeg ble skuffet av å se at antallet har blitt redusert enda mere nå nesten ett år senere.

Mitt "native costume" for Miss Earth, utkleddning inspirert av snøuglen

Snøuglen er avhengig av snø og is for å overleve, da den bygger reir i groper i bakken og bruker snøen som skjul. På grunn av global oppvarming smelter isen tidligere og snøen smelter fortere, noe som gjør det vanskeligere for snøuglene å finne passende steder å bygge reir og å finne mat. Snøuglene er avhengige av de store åpne områdene med snødekke for å jakte på byttedyr som lemen og harer. Når snøen og isen smelter strever uglen med å finne mat og steder å bygge reir, noe som gjør dem underernært og stopper dem fra å reprodusere. Dette har gjort dem til en av rasene som blir dramatisk påvirket av den globale oppvarmingen, og setter dem i fare for å bli utryddet om kun noen korte år.

Ikke bare er det blitt vanskeligere for uglen å jakte på mat, men byttedyrene lider også av den globale oppvarmingen. Endringene i temperatur og nedbørsmønstre påvirker lemen og gnager populasjoner, som er en viktig kilde av mat for snøugler. Når lemenbestandene synker, blir det mindre mat tilgjengelig for snøuglene, som videre fører til en nedgang i snøuglepopulasjonen. Når ett ledd i næringskjeden faller, faller flere ledd etter. 

Villmarksopplevelser i ord og bilder!: SNØUGLE - SnowyowlLink/foto: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fvillmarksopplevelser.blogspot.com%2F2019%2F09%2Fsnugle-i-canada.html&psig=AOvVaw0_VLyJsvqgQnlvTCmJPSaN&ust=1684167495829000&source=images&cd=vfe&ved=0CBEQjRxqFwoTCMi1joub9f4CFQAAAAAdAAAAABAR 

FN har satt opp bærekraftighetsmål nr. 13: "Stoppe klimaendringene", som har som mål å redusere utslippene av klimagasser og bekjempe klimaendringer. Dette vil bidra til å beskytte habitatene til dyr som blant annet snøuglen, og sikre at de kan overleve i fremtiden og unngå og bli utryddet.

Norge har også tatt grep for å beskytte snøuglen og andre truede dyrearter. Vi har etablert nasjonalparker og naturreservater for å bevare og beskytte natur og dyrelivet som bor i områdene, og vi jobber aktivt med forskning som kan føre til bevaringstiltak for å beskytte snøuglen og andre truede arter vi har.

 

Link: https://www.wwf.no/dyreleksikon/sn%C3%B8ugle 

m du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

320 Hits

Holmenkollstafetten

Hei alle sammen!

Idag ble Holmekollstaffetten holdt i Oslo, dette er en av de største stafettene som blir avholdt i Oslo og hadde hele 15 000 mennesker som deltok! Jeg kjente flere som deltok på stafetten, og kom for å se på dem løpe og for få med meg stafetten!

Været har vært nydelig her i Oslo de siste dagene, og idag fikk vi en skikkelig sommerdag med stekende sol og 29 grader ute! Dette er favoritt tiden min på året, så det var fint å bruke en dag som dette ute og se hele Oslo blomstre!

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

275 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på