fbpx

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli...

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli veterinær, men har lagt fra med denne drømmen ettersom jeg har funnet ut at jeg er ganske sensitiv til åpne sår og blod, noe som kanskje ikke er den beste egenskapen som veterinær hehe. Men jeg har kommet meg videre og har planer om å utdanne meg som miljø og energi ingeniør. Dette er fordi jeg har stort engasjement når det kommer til miljøet og hvordan verden blir tatt vare på. 

Det at jeg meldte meg på Miss Norway var egentlig litt for moro skyld og fordi jeg alltid har hatt den lille drømmen fra barndommen om å føle meg litt prinsesse. Men det er utrolig gøy å komme videre og kanskje få en liten mulighet. 

 

More

Finalekjolen i boks!

Hei! Nå er endelig alt jeg trenger til finalen i orden :)

Finalekjolen fikk jeg ordnet i forrige uke da jeg var i Stavanger. Jeg har lett etter kjole til finalen lenge og søsteren min kom plutselig over en veldig fin på Follestad. 

Jeg har vært usikker på hvordan kjole jeg ville ha og hva slags stil som kler meg. Jeg hadde en hjemme som jeg faktisk har ARVET av bestemoren min som jeg vurderte å bruke om jeg ikke fant noen andre. 

De som jobbet på Follestad var så søte og lot meg få 70% avslag på kjolen når de fikk høre at den skulle brukes i finalen til Miss Norway. De ville gjerne ringe til lederen for å høre om jeg kunne få hele kjolen sponset, men de sa det kunne ta litt tid og vi skulle rekke en visning på en leilighet så det rakk vi dessverre ikke. Men jeg er veldig fornøyd med å få 70% avslag på den nå som jeg trenger å spare penger til studie tiden. 

Jeg vil gjerne holde kjolen og de andre klesplaggene skjult inntil finalen, så det kommer dessverre ikke noen bilder av den her. 

Her er noen søte bilder fra i sommer: 

537 Hits

Finale!

Hei! 

Da har jeg endelig kommet i gang med pakkingen til finalen. Jeg fikset faktisk den siste lille tingen som manglet nå i dag. Det var bikini topp ettersom den jeg hadde ikke passet like godt til bikinibunnen jeg vil bruke. 

Jeg bytter på og surrer mens jeg prøver å pakke til finalen i miss Norway samtidig som jeg prøver å pakke til jeg skal FLYTTE. Allerede på søndag etter finalen går flyet mitt til Stavanger. Det er mye jeg skal bruke i finalen som jeg også vil ha med meg når jeg flytter så jeg må prøve å ikke pakke noe feil.

Jeg har i dag akkurat kommet hjem fra en koselig liten tur til Tønsberg sammen med jentene mine :) Vi ville ha en liten avskjedstur før vi drar på studier, folkehøgskole eller militæret. Da blir det plutselig veldig lenge mellom hver gang vi sees. 

Jeg trengte en liten pause fra alt maset hjemme og øvingen til finalen. Jeg fikk mitt andre par med høye heler i forrige uke og har måttet lære meg å gå pent på de den siste uka. De har høyere platå og er 1 cm høyere enn de skoene jeg har fra før av så det blir litt annerledes.  

Finalen kommer så fort på meg at jeg nesten ikke innser at den er allerede til helgen. Jeg skal sove på hotell med familien noe som også er veldig koselig, men nødvendig ettersom jeg nok blir veldig sliten. 

Gjerne stem en siste gang før finalen

Send Missu 9 til 2401

1183 Hits

Kristiansand og hotell

 

For et par uker siden tok jeg og veninna mi en tur til Kristiansand. 
Dette var en veldig spontan tur som ble bestemt og bestilt bare et par dager før. Både veninna mi og jeg jobber veldig mye på samme institusjon denne sommeren. Jeg satt og så på turnusen min og fant ut at jet hadde dagvakt, så fri også kveldsvakt. Innimellom dette tenkte jeg at det måtte være mulig å få til en liten ferie tur. Jeg snakket med veninna mi og hun hadde helt lik turnus disse dagene. 

Siden jul har vi prøvd å få til en tur på hotell hvor vi skjemmer oss bort litt, men innimellom skole og jobb har det vært vanskelig å få til. Så da tenkte vi at nå bestiller vi bare med en gang. Vi tenkte et sted på Sørlandet og endte opp på en veldig flott hotell midt i Kristiansand sentrum. Turen startet rett etter jobb og var bittelitt lenger enn forventet. 

Vi kom frem på hotell ca 22.30 hvor vi sjekket inn på et veldig koselig hotellrom. Vi tok en tur ned i baren og så oss litt rundt ute. Neste morgen sto vi opp tidlig og spiste en deeeilig hotellfrokost før vi brukte dagen i de koselige shoppingatene og spiste en god middag med entrecôte. 

Siste dagen måtte vi dra ganske tidlig for å rekke tilbake til jobb ettersom det var nesten 6 timer å kjøre. Vi koser oss veldig når vi kjører bil så det gikk veldig greit. Men kjente at jeg var sliten da jeg kom på jobb etter den lange bilturen. 

 

471 Hits

Studere i Stavanger?

207028387_493282115292824_8207467416338603130_n Ik

Hei! 

Jeg har lenge tenkt og lurt på hva jeg skal nå etter sommerferien, da jeg er ferdig på videregående. Jeg søkte først og kom inn på Tone Lise akademiet innenfor hudpleie. Deretter tenkte jeg heller at jeg ville ha friår og jobbe også søkte jeg plutselig på folkehøgskole på en linje som het multisport. 
Alle disse tingene er ting jeg tror jeg hadde trivdes med, men samtidig søkte jeg også på forskjellige skoler. Jeg søkte en del på fornybar energi og miljø, men også på industriell økonomi. Jeg trodde ikke jeg skulle komme inn der så jeg planla ikke noe spesielt rundt det. 
Men da resultatene kom ut om hvor man kom inn så hadde jeg klart å komme meg inn på master innenfor industriell økonomi. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad. Dette var egentlig mer overraskende for meg enn for foreldrene mine tror jeg. Jeg bestemte meg for å takke ja og følte at jeg burde ta sjansen når jeg først fikk den :) 

så nå har jeg drevet å søkt masse rundt etter leiligheter i Stavanger. Jeg fant en fin som var til salgs men den ble dessverre solgt langt over takst. Så nå har jeg søkt på mange kollektiver. Jeg skjønte at jeg ikke ville ha stor sjanse for å få en studentbolig ettersom jeg søkte såpass sent. 

Nå håper jeg bare at jeg finner et koselig kollektiv som ikke er alt for dyrt eller langt unna universitetet. Det hadde vært veldig deilig å kunne gå eller sykle til skolen. 

 

492 Hits

Sommerferie!

Hei! 

Da har jeg endelig fått sommerferie følelsen. Jeg har hatt ferie en stund nå, men har hatt så mye å drive med at jeg ikke har hatt tid til å nyte ferien. Jeg har endelig fått satt ut båten og i forrige uke var jeg på en koselig st. hans fest. 

Vi jentene er ferdig med en vellykket russetid heldigvis UTEN korona. Det er litt trist å være ferdig med noe vi har ventet på i så mange år, men også deilig å kunne slappe helt av. Det eneste jeg trenger å bruke tid på nå er øving til konkurransen. 

Jeg har sommerferie nå frem til neste helg hvor jeg starter jobbingen. Jeg har fått vakter så jeg jobber stort sett hele Juli. Jeg er veldig glad i jobben min for jeg kan fort bruke en hel dag på stranda med beboerne. Da gjør d ikke så mye å jobbe en solskinnsdag når jeg uansett får vært ute i solen :)

kontakt:

instagram: maihelenbr

gmail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

403 Hits

beauty camp!!

Denne helgen var det beauty camp som dere sikkert har fått med dere på alle de andres innlegg.

Det var utrolig gøy og lærerikt! Men også selvfølgelig veldig slitsomt. 

Jeg startet dagen kl 06.00 med en kjapp dusj og ordne meg før jeg dro ca 7.30 hjemmefra. Pappa var snill og kjørte meg inn så jeg slapp å ta kollektivt ettersom det fortsatt er en del covid i Oslo. På campen så startet vi med å gjennomgå de ulike walkene og hvordan selve konkurransen skulle foregå. Etter de ca 4? timene med øvelse så var det en pause og deretter bilder. Tilsammen ble dette 9!! Timer i høye hæler, noe som virkelig tar på. 

Jeg kjente det veldig godt i føttene og leggene etterpå. Men bildene ble jo hvertfall fine! Det var utrolig koselig å se igjen alle finalistene, det er utrolig godt miljø blandt jentene! 

Etter campen så dro nesten alle sammen ut for å spise på Egon sammen med coahcene og trenerne. Det kom også noen tidligere deltakere som var utrolig koselig. Jeg spiste en god tacosalat som gjorde meg stapp mett. 

Alt i alt var det en veldig koselig dag og jeg lærte mye. Dagen etterpå brukte jeg til å slappe av og gjennomgå alle bildene som ble lagt ut. 

Her er et lite bildedryss!!

 

897 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på