fbpx

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli...

Hei alle sammen! 

Jeg vet nesten ikke hvordan en skal starte her, men tenker det passer med en introduksjon. 

Jeg heter Mai-Helen, er 18 år og kommer fra Hønefoss. Bruker stort sett tiden min på skolen i VG3, og fritiden går til venner og mye kos med dyrene mine.

Jeg har en stor kjærlighet for dyr og alltid hatt en liten drøm om å bli veterinær, men har lagt fra med denne drømmen ettersom jeg har funnet ut at jeg er ganske sensitiv til åpne sår og blod, noe som kanskje ikke er den beste egenskapen som veterinær hehe. Men jeg har kommet meg videre og har planer om å utdanne meg som miljø og energi ingeniør. Dette er fordi jeg har stort engasjement når det kommer til miljøet og hvordan verden blir tatt vare på. 

Det at jeg meldte meg på Miss Norway var egentlig litt for moro skyld og fordi jeg alltid har hatt den lille drømmen fra barndommen om å føle meg litt prinsesse. Men det er utrolig gøy å komme videre og kanskje få en liten mulighet. 

 

More

Chartiyshow og hobbymodell

God morgen! eller når dette kommer ut er d kanskje mer ettermiddag hehe 


Som dere ser på tittelen så bruker jeg litt av fritiden min som hobby modell for enkelte fotografer og har gått noen show for veldedighet, noe som er veldig gøy. 

Dette med hobbymodell er noe jeg egentlig begynte med fordi jeg helt enkelt ble spurt på et av showene jeg gikk om jeg kunne tenke meg å være med å ta noen bilder og senere fått noen meldinger på instagram også. Jeg er selvfølgelig veldig kresen på hvem som tar bilder så det kun er profesjonelt, dette er noe jeg håper alle er nøye med!

Det er gøy å få noen med ordentlig utstyr til å ta bilder så man ser hvor utrolig bra kvalitet det blir. På bildet under så hadde jeg en av de dagene en føler at alt ikke er på plass, men allikevel ble bildene utrolig bra. Det er magien med bra utstyr og riktig lys. 

 

Ved siden av disse enkelte bildene har jeg også gått noen show for veldedighet. Voyage of Creation Fashion show, dette er noe jeg ble med på fordi venninnen til søsteren min spurte om vi ville være med. Noe som viste seg å være ganske gøy! Showet har fokus på å vise frem alle typer mennesker og kulturer og samtidig vise frem designeres klær og smykker. Jeg fikk en del erfaring der ettersom vi hadde flere hele dager, med kun øving rundt på scenen og koreografi. Første gangen var ganske skummelt, men har man gått et par runder så blir man varm i trøya og det er da man virkelig kan nyte det. Jeg skal ikke skjule at jeg er glad i oppmerksomhet og spesielt når jeg følte meg så fin med kjolene og smykkene. 

  74 Hits
74 Hits

Mine tanker om Miss Norway


La bare et lite bilde med for å gjøre dette innlegget litt mindre kjedelig hehe, fra en nydelig dag på Norefjell.

Grunnen til at jeg vil skrive i dag er fordi jeg har hatt en del tanker i hodet rundt akkurat miss Norway. Før har jeg alltid tenkt at det bare er en gjeng med bimboer som svinser rundt på scenen proppet med sminke. MEN det bilde har jeg lagt fra meg. For i de siste årene har Miss Norway forandret seg. Jeg har fulgt litt med på det her og der, og lagt merke til at det har blitt mer og mer fokus på indre skjønnhet og ikke kun utenpå.

Det er noe som betyr mye ettersom deltagerne får mye oppmerksomhet og dermed en mulighet til å påvirke større folkemengder rundt seg. Derfor er det så bra at fokus på veldedighet og hjertesaker har blitt så mye større slik at kvinner som både er nydelige utenpå og inni kan bruke sin plattform til å påvirke i en positiv retning. Jeg ser at det kommer flere og flere nye blogginnlegg fra nye personer og de har så mye spennende og komme med. Historier om barndommen eller sine hjertesaker og hvordan de ser på det. Det gjør det veldig spennende og jeg ser at jeg har flere felles ting her, noe som er veldig gøy. 

Selv ble jeg først litt redd for å i det hele tatt legge ut noe her. Men det er jo eneste måten dere kan bli kjent med meg på. Det å sitte å skrive et blogginnlegg er ikke akkurat noe som faller meg inn naturlig, men jeg har opplevd at det faktisk er ganske gøy. Men det som er skummelt er at man får ikke hilst på hverandre ansikt til ansikt så det er lett å oppfatte ting feil. Jeg er for eksempel veldig redd for å bli oppfattet feil og at folk får fordommer.

Det var dagens rant,  håper alle har en fin dag <3

instagram: maihelenbr

  221 Hits
221 Hits

Èn av mine hjertesaker


Hei hei! 

I dag har jeg lyst til å snakke om en av mine hjertesaker, med fokus på pelsindustrien og dyrevelferd. Da jeg var liten og fikk høre at pelsjakken til tante var laget av pelsen til rever så skjønte jeg ikke hvordan noen kunne gjøre det mot dyr. Jeg klarte ikke legge fra meg den tanken om at kanskje min hund kunne vært pelsen på den jakken. Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg gjort mer og mer research i forhold til dette og brenner virkelig for at det skal bli en slutt på dette. 

Jeg klarer ikke å forstå hvordan folk kan gå med pels på for eksempel jakken sin og vite at det henger ett dødt dyr der. Jeg er enig i at det er pent, men vil man virkelig drepe flere liv for å kunne ha den jakken i 2-3 år? kunne ikke det stakkars dyret fått lov til å leve videre? Sånne ting klarer jeg rett å slett ikke legge fra meg. 

Jeg er ikke det man kan kalle for et pelspoliti hehe, for jeg vet selv at jeg ikke har full kontroll på hva som er ekte skinn og pels av alle mine egne klær. Men prøver å holde så god oversikt som mulig og ikke kjøpe nytt som er laget av pels eller skinn. Om jeg skulle kommet videre i Miss Norway ville jeg brukt min innflytelse på nettopp dette med pelsindustrien, ved å starte flere kampanjer for full stopp av import av pels og få en stopp av det i utlandet, eller i det minste bedre måten de lever og blir drept. 

De lever jo som vi ser på bildet over i trange bur uten god støtte under bena som gir de skader og sår. Det er mange måter livene deres blir avsluttet på, men en av de verste og mest brutale som brukes mest på kaniner er at de blir bundet fast og pelsen deres rives av dem fra nakken og ned mens de fortsatt er liv levende!

Håper denne lille teksten kan ha innflytelse på flere som leser det og at det blir mer fokus på hvor ille det egentlig er. Mange bryr seg om dyr, men det er for få som gjør noe med det. 

 

 

  114 Hits
114 Hits

Spennende tider!

 

Hei!


I dag skjedde det noe ganske spennende! Jeg meldte meg på Miss Norway litt tidligere på dagen og nå for en liten stund siden fikk jeg beskjed om at jeg hadde kommet videre i det første uttaket! altså, trodde ikke det skulle gå så fort! 

Jeg så for meg at d bare skulle sendes og egentlig ikke noe mer før jeg glemte hele greia, men så fikk jeg jo beskjeden og fikk sommerfugler i hele kroppen. Jeg skal ikke få alt for store forhåpninger, regner med at det er ganske mange flere uttak før det virkelig gjelder og etter litt research har jeg sett at det allerede er utrolig mange pene og ut fra det jeg har lest gode mennesker som har kommet med videre. 

Kan raskt fortelle litt om meg selv og da passer det fint med å starte med at jeg går 3. året på videregående og for tiden har mesteparten av timene over skjermen, noe som fort blir veldig kjedelig og gjør d vanskelig å følge med hehe. Men det som er fint med disse tidene med tanke på Covid er at jeg har fått utrolig mye bedre tid til å være med dyrene mine, jeg har to kaniner som får kos og hopper rundt på rommet når jeg gjør lekser. Den bortskjemte katten min som begynner å bli en smule feit er også veldig fornøyd med å kunne være ute i 2 minutter før han kan bli sluppet inn igjen, istedenfor de 5-6 timene han måtte ha vært ute mens jeg var på fysisk skole. 

Jeg kommer fra Hole, og bor på landsbygda om jeg kan kalle det så, det er i allefall stort sett jorder og noen få hus rundt meg, men jeg trives med det og har kort vei til Tyrifjorden og nydelige badeplasser. På fritiden min liker jeg å trene i form av løping eller ridning. Har dessverre ikke hest, men hjelper en eldre mann med å trene veddeløpshester noe som er i gjengjeld til både meg og han ettersom han får godt trente hester som gjør d bra på banen og jeg får ridd meg en tur uten ansvaret av å eie et så stort dyr. 

Det var en ikke så kort introduksjon av meg selv, hehe fokuserte vel mer på det rundt meg. 

Håper på en spennende fremtid og mange nye bekjente og venner :) 

 Instgram : maihelenbr 

  103 Hits
Emneord:
103 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på