fbpx

Finans student i London

Videre har jeg bod i ulike steder i Norge fra små byer til større byer som Bergen, gjennom denne tiden deltok jeg i flere idretter som jeg holdt på med i flere år. 

Videre deltar jeg i kurs som er relatert til UN (FN). Hvor vi reiser rundt til ulike steder i verden og holder debatt om blant anna internasjonale...

Finans student i London

Videre har jeg bod i ulike steder i Norge fra små byer til større byer som Bergen, gjennom denne tiden deltok jeg i flere idretter som jeg holdt på med i flere år. 

Videre deltar jeg i kurs som er relatert til UN (FN). Hvor vi reiser rundt til ulike steder i verden og holder debatt om blant anna internasjonale relasjoner, global helse, grønt miljø og økonomi. 

 

More

Er ikke det sant?

Det bildet her var så interessant at jeg tenkte å dele det her

Dette tenkte jeg aldri over, jeg er sikker på at det er mange andre som ikke gjorde det heller.

Avogtil så får jeg så lyst til å studere design og mote bare for å vite mer om hva jeg handler og hvordan det vi handler er med på global oppvarming. Det har skjedd så mange ganger at jeg ender opp med å kjøpe ting jeg ikke trenger og til slutt ender jeg med å gi vekk de klærene jeg ikke trenger til bistand. Hvor mye har du så langt gitt eller planlegger å gi til bistand?

Credit:Iconeo

  39 Hits
39 Hits

Miss Universe 2022 Dubai?

Det er allerede snakk om at Miss Universe 2022 blir i Dubai. Men blir det i Dubai er spørsmålet? Det at kunkurransen kan ende opp med å bli hvor som helst i verden gjør den bare så mye mer interssangt! Som jeg leste skulle egentlig først Miss Universe 2021 70th være i Costa Rica, men så endte det opp med Israel. Dette årets Miss Universe med 77 contestanst fra forskjellige land blir da i den sørligste byen til Israel, Eilat! Det jeg synst er veldig fint med dette stedet er at den ligger rett ved the Gulf of Aqaba. Denne bukten grenser både til Egypt, Jordan, Saudi-Arabia og Israel. 

Image source: https://images.app.goo.gl/JDCzKhKQtXgrXfkP9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  75 Hits
75 Hits

Narnija?

Det var vikrkelig som Narnija ifjor, men blir det sånn igjen i år? Jeg har egentlig aldri vært glad i vinter, men så ble jeg så glad i vinter i fjor på grunn av den onklige vinteren vi hadde fra Desember 2020 til Mars 2021. Jeg har enten vært bort reist fra Norge eller har hatt så mye å gjør at jeg aldri fikk tid til å dra på fjellet om vinteren.

Men jeg fikk endelig tid til å dra på fjellet i vinteren den ene dagen, og dette var kanskje det mest magiske for meg i 2021, for sola skinte og det var så utrolig fint.

  50 Hits
50 Hits

Is red meat related to cancer?

 

Les mer om det her:

https://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/causes-of-cancer/diet-and-cancer/does-eating-processed-and-red-meat-cause-cancer

Jeg tenkte aldri over det, ellers tenkte jeg bare at alt slag kjøtt øka risikoen for kreft. Mens denne linken ovenfor sier helt noe annet at det er bare rødt kjøtt som er relaterrt til kreft og at det er bare rødt kjøtt in the meat world som øka risikoen for kreft.

Men så er spørsmålet har jeg tatt en feil valg for så lenge?

Hvordan kan man egentlig ta bedre vate på seg selv? Er det bare å ikke spise rødt kjøtt?  Jeg har selv prøvd å spise så sundt som mulig siden jeg var 10 år. Da jeg var 10 år sluttet jeg med brus og snop. Men aldri var det noen som sa til meg at rødt kjøtt er skadelig og. Jeg visste ikke om dette før jeg begynte å spør om mer råd fra legen min ettersom jeg begynte å trene mindre. Før jeg i år begynte bli veldig oppatt av kosthold igjen på grunn av at jeg begynte å trene mindre. Dette førte til at jeg begynte


Donations and support:

Kreftforeningen (Norwegian Cancer Society) | LinkedIn

https://kreftforeningen.no/

  55 Hits
55 Hits

Fineste Bergen

Høsten er bare alt for fin når sola skinner. Spessielt i Norge hvor det er et så fint natur. Dette skjer sjeldent i Bergen hvor det er både fint vær og det er høst. Jeg mener alle sesongene er egentlige er fine, men så lenge sola skinner. Men det at det er sol ute og at har tid til å gå på tur er bare noe helt annet

 

 

 

 

  49 Hits
49 Hits

Sky Garden!

Sky Garden er jo da Londons Highest Parking Garden og det er et så utrolig fint sted! Den er ganske nær det monument underground station og ligger da i city of London. Det er fint der både om dagen og kvelden, jeg brukte jo nesten en hel dag der første gangen jeg var der! Jeg har ikke enda prøvd restaurantene der enda, men har planer om å dra opp dere igjen for å gjør det. Men skal du finne et sittplass der kan det være litt forvirrende. Når du går inne på nettsiden står om at de er strenge når det kommer til kleskoden, men det virket ikke ut sånn da jeg var der.

  32 Hits
32 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på