fbpx

hei! Jeg er en 20 år gammel jente fra Sandefjord!

Er med venner, trener og maler. 

Min hjertesak er vold mot kvinner.

Jeg er også spirituell av meg og veldig glad i naturen. Jeg er omtenksom, snill og veldig følsom. Jeg er veldig glad i mennesker.

jeg tror kreativitet og morro i hverdagen er viktig. Lev livet! 

Drømmen er å kunne bli en positiv rollemodell og modell. 

Har lyst til å oppleve å reise verden rundt. 

En fantastisk opplevelse!

hstshooottotto

Foto: Erik Lundh Johannesen

Denne konkurransen har vært en fantstisk magsik reise!

Jeg kunne aldri i min villeste fantasi se for meg hvor mye jeg skulle få lov til å oppleve. Jeg var ganske usikker på meg selv før konkurransen, men nå føler jeg meg mye mere selvsikker på flere punkter. Noe som så klart føles utrolig godt. Det at jeg er i finalen oppleves for meg som veldig surrealistisk ! Men det viser at jeg har jobbet hardt for det og at hard work pays off. Sammen med de andre absolutt verdige finalistene!

Foto: Erik Lund Johannesen

Det har vært veldig mange oppgaver vi har jobbet med så langt i konkurransen! Alle disse oppgavene tvinger deg til å finne ut hvem du er å hva du står for. Man er kanskje naturlig skeptisk til misse konkurranser, noe jeg selv skal innrømme jeg var. Jeg tok derimot så utrolig feil! Dette handler om så mye mere enn utseende, men hvem moraler du har, hva du er villig til å jobbe mot, engasjement og vilje. Indre skjønnhet er viktig her! Alt dette har fått meg til å utvikle meg på så mange områder og funnet ut at jeg har gode egenskaper der jeg ikke var klar over det engang.

Det har vært veldig gøy å ha et plattform å spre tanker, refleksjoner og viktige saker på. Vi har jo alle valgt en hjertesak. Min har da vært vold mot kvinner. Jeg har valgt dette temaet fordi det er et gigantisk stort globalt problem, men også fordi jeg har erfaringer selv som gjør meg motivert til å hjelpe andre som står/har stått i samme situasjon.Det å kunne være et forbilde som noen kan se opp til, fjerne tabu, skam og samtidig motivere andre, har betydd mye! Jeg har skrevet også flere innlegg om hjertesaken min.

Link til innlegg om temaet: Kvinnedagen , Kvinners rettigheter , Hasinas historie , Vold i hjemmet øker , Bilder med viktig budskap 

Foto/sminke: Sunniva Ronander

Jeg har hatt flere presseoppslag i konkurransen, det er til sammen 15stk med avis og radio! Dette har også vært en utfordring. I starten var jeg veldig redd for å snakke med journalistene og iallfall på radioen! Men etterhvert ble det gøy og jeg var mye mer sikker på det jeg uttalte meg om. Så det har vært en stor del av utviklingen. Har vært veldig viktig for meg å kunne uttrykke meg angående hjertesaken i avisen også. Da kan jeg nå ut til flere, som sprer budskapet lengre! Setter også pris på at journalistene har satt av tid til dette å valgt å skrive om det!

Link: Vold Øp , s24.by Vold , Deltager i coronatider , Catwalk trening med Klara

 

 

Det å kunne bidra med veldedighet har også vært lærerikt. I konkurransen har jeg fått hjulpet til på Cafe`mangfold som er en cafe for alle som ønsker et sosialt tilbud. Jeg har vært på herredshuset som serverer mat til de som sliter med rusmisbruk. Har vært digital bøssebærer for WWF Verdens naturfond angående plast i havet, greide å samle inn 1600kr. Så takk til dere som har bidratt til en forskjell! Jeg har også samarbeidet med Caritas SWEA som er kvinnegruppen i Caritas. Alle disse stedene har jeg blitt tatt i mot med åpne armer av de frivillige og deltagerene. Det har vært mye varme og kjærlighet i bildet. Helt nydelige mennesker som gjør en utrolig viktig jobb.

Link: Cafe m. herredshuset , Caritas , digital bøssebærer

Vi har jo fått mange kurser digitalt, men også catwalk kurs og beautycamp hvor vi alle har kunnet blitt enda bedre kjent! Både ledelsen, tidligere vinnere men også jentene. Alle er jo bare så nydelige og positive. Vi har fått veldig god veiledning og viktig informasjon på nett kursene. Vi har også fått god hjelp om vi har hatt spørsmål om noe. Organisasjonen er veldig seriøs og trygg, noe jeg setter veldig stor pris på! På beautycamp og catwalkkurs har vi fått nøye opplæring og god veiledning på hva vi skal gjennom i finalen. Det å gå på hæler er virkelig en kunst.

Catwalkkurs:

Foto: Daniel Millan

Beautycamp:

Foto: Daniel Millan

Link: Beautycamp , Catwalkkurs , presentasjon fra Helene A. , Digitalt kurs

Jeg har også oppsøkt Klara for trening på catwalk, noe som har vært veldig lærerikt og ikke minst veldig morsomt! Det har gått som en drøm, og jo mere trening jo bedre rustet. Så vært heldig med den lille avstanden mellom oss.

Link: Klara Catwalk trening 

Har også hatt fotoshoot med en annen finalist i Miss Norway. Donjeta og meg har hatt en liten shoot sammen, det var veldig koselig! Vi har kommet veldig godt overens og har mye til felles. Det er alltid gøy å møte folk man kommer godt overens med og kan knytte nye vennskap til!

Foto: Roger Myrland

Jeg har jo vært så heldig å blitt sponset av Eians trafikkskole. Det har vært et utrolig morsomt samarbeid med veldig hyggelige og muntre ansatte! Holder også på å ta lappen der nå å det går veldig bra. Nå har jeg teori, langkjøring og oppkjøringen igjen. Jeg er veldig glad for at jeg har fått så god opplæring der. 

Link: Eians Trafikkskole

Foto: Roger Myrland

Jeg har fått en kjolesponsor også! Solfrid Pedersen, en også utrolig dame som har laget en utrolig vakker kjole! Den er altså så fin! Kjolen er sydd fra bunn av og stoffet er i silke. Vi har samarbeidet bra og kommet med innspill sammen begge to. Hun har gjort en fantastisk jobb og jeg er veldig takknemlig.

Link: Kjolespons , Bilder m finalekjole

Foto: Mona Therese Iversen Kjole: Solfrid Pedersen

Det som jeg personlig syntes har vært gøyest i konkurransen er fotograferingen! Jeg har jo alltid ønsket å bli modell, og har vært med på en modell konkurranse før, og gått på catwalk på et kjøpesenter.Som har vært utrolig gøy. Så drømmen har jo vært å kunne holde på bak kameraet. Det har jo absolutt denne konkurransen gitt mulighet til! Jeg har fått jobbet med mange flinke fotografer i konkurransen. Jeg vil takke dere alle. Rose Marie Thorheim, Daniel Millan, Mona Therese Iversen, Erik Lund Johannesen og min faste fotograf Roger Myrland som også filmet presentasjonsvideoen. Alle har gjort en super jobb å har vært så imøtekommende og hyggelige, å ikke minst tatt flotte bilder!

Foto: Roger Myrland

Det er gøy å se fremgangen fra noen av de første bildene til noen av de siste. Det har gått fra "Jeg later som jeg vet hva jeg driver med, men det ser ut som jeg ikke har peiling og føler meg max ukomfortabel" til "Jeg er sikker på meg selv og vet hva jeg driver med, ser også sånn ut". Haha er gøy å se den store forskjellen! Øverste er i starten og slutten er noen av de siste!

Jeg vil også takke alle dere som har heiet på meg av gamle kollegaer, venner, bekjente og familie! Dere har vært supre, og jeg hadde ikke greid dette uten støtten deres! Ikke minst alle stemmene jeg har fått. Det betyr mye å ligge på en 3 plass. Så alle disse leddene inkludert meg selv har gjort denne drømmen virkelig! Jeg har lært at samarbeid teller. Når man står sammen om ting stiller man mye sterkere enn alene. Dette inkluderer alle, også de andre finalistene, vi inkluderer, hjelper og heier hverandre opp. Noe som gjør at vi presterer bedre og sitter igjen med gode minner og gode venner. 

Foto: Roger Myrland

Jeg har etter så langt i konkurransen funnet ut at jeg vil påvirke andre mennesker i en positiv retning og vise ved å være et eksempel at man kan nå så langt man vil uansett hvor vanskelig man har hatt det eller har det. Det er viktig for meg å kunne være et godt forbilde med gode verdier og holdninger, å hjelpe andre som er unge og usikre! Ønsker også å inspirere til bra kosthold, fysisk aktivitet og benytte seg av den fantastiske naturen vi har, fordi alt dette styrker psyken! Jeg ligger ved noen linker til disse kategoriene som jeg har skrevet om.

Link: Ikke gi oppfølg drømmene dinefinn styrken i smerten, moder jord , vakker naturtelttur , matrett  ,Middagtrening ,Be you and proud , jakten på perfeksjon 

Foto: Daniel Millan

Denne reisen har vært som utviklingen fra en sommerfugllarve til en vakker sommerfugl som flyr fritt. Det er sånn jeg har følt det! Så takk til meg selv og alle dere andre som har støttet opp i dette eventyret. Finalen blir spennende og gleder meg utrolig mye til å se alle jentene igjen!

Slenger med noen litt morsomme og useriøse bilder til slutt!

Foto: Roger Myrland

Foto: Erik Lundh Johannesen

 

Foto: Privat

__________________________________________________________________________________

Det er fortsatt mulig å stemme! For å stemme sender du MISSU 10 til 1963 (20kr pr stemme) Nå er det under en uke til linjene stenger! Takk for alle stemmer så langt <3

 

1340 Hits

Shoot del 2!

_20201023-184811_1

Foto: Roger Myrland

Hei folkens!

Nå kommer del 2 av de bildene som er tatt i Drammen med Roger, et absolutt idyllisk sted! 

Nå er det kun en uke igjen til finalen å jeg gleder meg utrolig mye! Det blir så gøy å se alle jentene igjen, opptre og ikke minst opplevelsen. Nå er det bare å få alt på plass av øving og alt som trengs før finalen! Dette blir bra.

Foto: Roger Myrland

Da håper jeg bildene faller i smak! Ha en god kveld videre.

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Det er fortsatt mulig å stemme! Send MISSU 10 til 1963 <3 takk til all støtte <3 

 

 

 

 

 

 

1135 Hits

Bilder med viktig budskap!

Bilder med viktig budskap!

Foto/sminke: Sunniva Ronander

Hei!

Min hjertesak omhandler vold mot kvinner. Det er et så utbredt problem over hele kloden vår! Det handler er en veldig omfattende sak som har flere variabler. Det kan være mange grunner til at dette skjer, men en ting er sikkert. Det er aldri greit at noen bruker psykisk, seksuell eller fysisk vold mot en. Uansett! 

Det er flere mulige løsninger som kan brukes i disse sammenhengene. 

Jeg tror det å snakke nok om det er viktig, vi er nødt til å være bevisste på at dette er et globalt problem. Slik at vi kan skape rom for forandring, men også for å fjerne skam. Det burde ikke være et tabubelagt tema. Jeg tror også at våres indre kompasser er viktige. Empati og god kommunikasjon. Vi må sette tydeligere  grenser som i fek. voldtekt. Samtykke loven, det vil kanskje ikke rekke mål i rettssalen. Det kan derimot sette noen nye holdninger om at sex uten samtykke faktisk er voldtekt. Det derimot kan hjelpe når man skal bli intime, at man har det i bakhodet.

 

Foto: Sunniva Ronander

Om dere vil lese litt om denne samtykkeloven sjekk ut linken: https://amnesty.no/voldtekt/samtykkelov

Jeg har en bekjent av meg som heter Victoria Tveita fra Sandefjord. Hun har en Facebookgruppe. Facebookgruppen: "INGEN ER EN BUFFET" er en åpen gruppe for alle som ønsker å bekjempe seksuelle overgrep i Norge. https://www.facebook.com/groups/874814989655019 Hun er en utrolig kul og engasjert person!

Sjekk den ut!!

Bilde av: Victoria Tveita

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

Siste innspurt med stemmer nå! Om du vil se meg vinne Miss Norway send MISSU 10 til 1963. Takk for alle stemmer til nå <3

 

 

1312 Hits

Fotoshoot del 1!

_20201023-184833_1

Hei!

For en liten stund siden var jeg på shoot med Roger igjen! Det var Hvalsdammen i Lier. Det var utrolig vakkert der! Utrolig vakker natur, så koste meg virkelig.Høsten er så utrolig vakker, med fine farger og mote som også er veldig fin. Setter veldig stor pris på hjelpen jeg får med bildene av Roger. Fint å ha en fast fotograf man føler seg trygg på. Håper dere liker bildene!

Foto: Roger Myrland

______________________________________________________________________________

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på:
Tlf: 95270305
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For mer informasjon ☺️
Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/?hl=nb

 

940 Hits

Digital Bøssebærer! PLAST I HAVET!

kjoleshoooooooooooot
Foto: Mona Therese Iversen
 
I år er det Tv aksjonen 2020, den har et fantastisk viktig budskap! Nemlig plast i sjøen.Med tidene vi er i nå har vi virkelig behov for fokus mot plast i havet, som er et voksende problem! Det er på tide at vi våkner og forstår hvor store konsekvenser dette kan ha for hele kloden vår.
 
Med midler fra TV aksjonen i år vil de starte der det er et størst problem. Nemlig Sør-øst Asia. Derfor vil de sette gang tiltak i Indonesia, Vietnam, Fillipinene og Thailand.
 
I årets TV aksjon skal de bekjempe plast i havet, gjennom å etablere og forbedre eksisterende avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker.
 
Om du støtter/hjelper aksjonen i år støtter du WWF Verdens naturfond.
 
Jeg har valgt å være digital bøssebærer i år! Det er mulig å sende bidrag via linken jeg legger inn. Alt hjelper! Dette er noe som ikke kun har konsekvenser for oss men også for hele planeten vår. Det er åpent for bidrag frem til 2.novemer. Tv aksjonen starter søndag 18.oktober.
 
 
Du kan også delta som digita bøssebærer! Her kan du designe ditt eget design på bøssen, og det er veldig lett å registrere seg! Bli med du også:https://www.spleis.no/tv-aksjonen?utm_source=adwords&utm_medium=textad&utm_campaign=generisk&gclid=EAIaIQobChMI_4TFyeS57AIVj94YCh2gwQjOEAAYASAAEgIYdvD_BwE
 
Tusen takk for at dere bryr dere! Nå er det samlet inn 1600kr, det er  kjempebra!
 
 
 
__________________________________________________________
Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/
 
 
998 Hits

Eians, Mørkedemo kurs!

Eians-1

Foto: Roger Myrland

Eians trafikkskole er den skolen jeg bruker mot lappen. Er utrolig fornøyd med alt fra undervisning til personalet her! Vil du begynne med lappen er dem absolutt til å anbefale. De holder til i Sandefjord, Peder Borgens Gate 6 A. Tlf: 33 47 56 00 (Ps. de har de kuleste bilene haha)

Nå har jeg jo snart glattkjøring med dem den 20 oktober, gleder meg veldig til det. Nå begynner det å komme seg!

For dere som ønsker å ta mørkedemo så begynner kurs for dette nå snart! Første kurs mandag 19. er allerede fullt. Neste kurs kan dere melde dere på her: http://eianstrafikkskole.tabs.no/kursoversikt

De ledige er :

04.11.20 kl 16.30 - 19.15 

09.11.20 kl 16.30 - 19.15

Pris: 1500kr

Foto: Roger Myrland

Det er også mulig å melde seg på andre kurs dere trenger i henhold til lappen på bil, mc eller bil m tilhenger!

Ønsker dere info om alle stegene til lappen for å få oversikt over løpet, sjekk ut linken for info: http://www.eianstrafikkskole.no/bil/

__________________________________________________

Om du er interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen dette kunne vært aktuelle for kontakt meg på: Tlf: 95270305 Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. For mer informasjon ☺️ Instagram: https://www.instagram.com/mlundhf/

 

995 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på