17. Mai og eksamenstid

Hei alle sammen! 
Håper alle hadde en super 17.mai feiring i går! Jeg hadde hvertfall en kjempe fin dag med venner og familie. Dagen begynte med frokost sammen med jentene, noe som var en utrolig koslig start på feiringen. Deretter dro vi inn til sentrum hvor det ble middag på friday´s, før vi senere så på togene. Det var med andre ord en vellykket dag fylt med god stemning og nydelig vær. 
I det siste har tiden gått til eksamens øving. Så langt har jeg vært gjennom to eksamener, men det er fortsatt to til som skal gjennomføres før jeg endelig kan ta sommerferie. Det blir derfor intens lesing den siste uken, noe jeg sikkert ikke er alene om. Jeg ønsker dere masse lykke til med den siste innspurten før ferie! Vi kommer oss gjennom dette! 

Om dere ønsker å stemme på meg kan dere sende en melding: Missu 3 til 1963 (koster 10 kroner per stemme). Setter utrolig stor pris på det <3 

Ha en fin kveld! 


Gi stjerner til dette innlegget:
Gammelt og godt håndverk!
En bukett på nasjonaldagen
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på