5 på øya

19821029_1786368344721805_304249468_o

Else Kåss Furuseth, Paradise Grunde, Freddy Kalas, Rasmus World og meg!

I dag ble jeg intervjuet av Radio metro i forbindelse med deres nye podcast serie.

Konseptet er at en kjendis er strandet på en øde øy og får kun lov å ta med seg fem ting. En plate, et klesantrekk , en venn, et redskap og en frukt. 

Yasmin på en øde øy

 

Podcaten kommer snart, men i mellom tiden vil jeg kort forklare hva jeg hadde valgt av 5 på øya. Jeg havnet på en tropisk øy sammen med programlederen Ståle Fossberg. Øya var verken for kald eller for varm og hadde bra skygge muligheter. 

Jeg gikk ikledd en fiskevest og en glidlås bukse. Imotsetning til Else Kåss som valgte toga, jordbær og Donald Trump som venn, så tenkte jeg litt mer praktisk. Men det skal hun ha, hun er lættis og det hadde vært morsomt å bo med henne på en øde øy.

Jeg valgte en fiskevest, pga den er solid, med mange lommer, og en glidlås bukse fordi den kan også gjøres om til shorts. Vannmelon ble min frukt, den er søt og god, men kan også fungere som hjelm og frokost/middags skål. Mitt plate valg ble en mix tape, av kun norske artister, med glad musikk, som holder humøret oppe. 

Min utvalgte venn ble Thomas, snille Thomas, som også er dj og handyman (rørlegger). Og sammen lagde vi en skikkelig bra plate. Mitt redskap ble en øks slash sabel. Endte faktisk opp med en av hver. Etter litt om og men, så sa Ståle at jeg kunne ha en av hver.

Sånn endte historien, Ståle forlot oss på øya og jeg og Thomas ble værende igjen alen. Hva som skjedde etter det, er opp til hver og en og deres fantasi.

Men bare se det for dere...............meg på en øde øy, med en melon på hodet, fiskevest, med en sabel og øks i hver hånd! 

Legger ut podcast og mere bilder når det er på plass. Gled dere

 

 

Gi stjerner til dette innlegget:
Det nærmer seg finale!
BILDER - BOGSTAD GÅRD
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på