Det nærmer seg finale!

All foto : Eivind Nilsen - Clean Shot Photography

Hei igjen alle sammen! Nå er det ikke lenge igjen til finalen og jeg begynner virkelig å kjenne det. Det blir rart å bli ferdig med noe man har jobbet så hardt og lenge for. Catwalk - trening, photoshoots, sponsorjobbing, presse og veldedig arbeid står på planen før finalen. Her gjelder det å holde tunga rett i munn og være ekstremt effektivt. 

Det er så spesielt å tenke på året som har gått. Jeg har virkelig lært alt fra å utfordre meg selv til å takle ekstremkulde. Reisen fremover blir veldig spennende, og nå gleder jeg meg til å vise hva jeg er god for på finalen!

Uansett om det er tøffe tider, må som sagt mye til. Forrige uke var jeg på photoshoot med Eivind Nilsen som jeg har brukt flere ganger. Denne gangen var det casual og bikini som sto for tur. Vi prøvde også en litt annerledes bakgrunn enn det man ofte ser, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg må bruke anledningen til å takke han for at han alltid har stillt opp som fotograf og alltid levert et godt resultat på kort tid. Flere av hans bilder kan du se her: https://www.facebook.com/cleanshotphoto/

 

 

Det hadde betydd mye om du ønsket å stemme meg frem ved å sende missu 4 til 1963 - Så mange ganger du vil og 10kr per stemme!

 

Videre kan du følge meg på sosiale medier;

Instagram; https://www.instagram.com/celineherregarden/
Facebook; https://www.facebook.com/VeientilMissNorway2017/

 

 

- Celine Herregården

Gi stjerner til dette innlegget:
La naturen ta over!
5 på øya
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på