fbpx

Årets dommerpanel!

Kjære dere og velkommen innom her! <3

 

Den store kroningskvelden til Miss Universe Norway 2022 er i morgen. Da skal vi etter et helt fantastisk år, krone årets vinner av Miss Universe Norway 2022! Med det, ønsker vi å presentere vårt fantastiske jurypanel som vil ta den store og endelige beslutningen om hvem som vil få muligheten til å oppleve nye høyder fra og med i morgen kveld! <333

 

 

 

Jurypanelet ser etter en rekke kriterier for å velge den beste representanten. Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle oppdrag. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Flere av disse utfordringene har alle finalistene stått oppi siden start, hvor hver og en får poeng for hvilke aktiviteter de gjennomfører. Dommerne baserer derfor valgene sine på aktivitetspoeng, samt utstråling og sceneprestasjon. 

-Juryen 

 

Årets dommerpanel består av:

 

Svetlana Jouini

 

 

Svetlana Jouini har en lang bakgrunn som hår- og makup stylist. Hun har vunnet flere norske og internasjonale konkurranser, samt vært europa og verdensmester. I år blir hun Art Direktør i Intercoiffure Norway og får nok en gang muligheten til å representere Norge internasjonalt. Hun er ambassadør for Goldwell Norway og eier av sin salong Studio S.Style i tillegg til at hun holder kurs. I Norge har Svetlana blitt kåret to ganger som årets frisør, og har flere publikasjoner i norske og internasjonale hårmagasiner. I tillegg til hår og styling bransjen har hun også lang erfaring med modellbranjsen og vet hva hun ser etter.

Fred Hamelten 

 

 

Fred Hamelten er mannen bak den norske øyenbrynsrevolusjonen, som gjorde øyenbryn fra en tilleggstjeneste til en egen fag-gren i skjønnhetsbehandlinger. Han er kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandler av magasinet Costume, og er omtalt som øyenbrynsmagiker, øyenbrynsguru og øyenbrynskonge. Med sin bakgrunn har han satt et solid fotavtrykk i den norske skjønnhetsbransjen og vet godt hvor viktig et naturlig utseende skal se ut.  

 

Linn Nguyen

 

 

 

Linn Nguyen har nærmere tjue års erfaring innen skjønnhetsbransjen. I mange år har hun drevet salong, utført hudpleie og permanent makeup, samt undervist i dermatologi. Hennes siste storsatsing er nettbutikken Utseende.no som satser på K-beauty, revolusjonerende Koreansk hudpleie som på kort tid har blitt ekstremt populært i Norge. 

Utseende.no er nå blitt en av Norges største innen denne sjangeren og hun vil fortsette å stå på for at god hudpleie skal være lett tilgjengelig for alle. 

 

Kaja Caroline Kojan

 

 

Kaja Caroline Kojan vant Miss Universe Norway i 2017. Med ti års bakgrunn som vippestylist, modell og skuespiller vet hun godt hvordan bransjen fungerer, og ikke minst hva som trengs for være godt nok rustet til de internasjonale konkurransene. Som utdannet prosjektleder er hun aktiv i ulike prosjekter ved siden av sin gründer karriere i tech selskapet Yesboss - norges råeste frilansplattform. Gjennom det inneværende året har hun jobbet tett med organisasjonen og fulgt opp alle deltakerne. Kaja er også manager for de som skal representere Norge i de internasjonale konkurransene, og forberede de til avreise. I kveld er hun på utkikk etter en sterk og positiv energi som skiller seg ut fra mengden og som kan mestre utfordrende situasjoner. 

 

 

 

Aksel Jahre Mustaparta 

 

 

Har vært i frisørbransjen i 17 år, først som frisørleverandør og seneste år som gründer av barbersalonger. Han er en kreativ sjel, med mange konsepter bak seg. 

Som mannen til catwalk coach Klara, har Aksel vært en hjelpende hånd bak i kulissene til Miss Norway siden 2017, og fått et unikt innblikk i hva som kreves, for å bli en god rollemodell.

Aksel ser etter en selvsikker miss, som har den ekstra varme utstrålingen og vinner alles hjerte.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Radio på sparket
Mitt siste presseoppslag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på