fbpx

LED-maske fra Silkemyk

Annonse

https://www.silkemyk.no/products/ledmaske

 

Hei og velkommen innom bloggen her i dag! Tenkte å komme med en herlig anbefaling til dere om et produkt jeg har brukt i det siste. Stay tuned jenter og gutter for her kommer en liten hack som gir deg nydelig hud i ansiktet inn mot våren! <3 

 

 

 

Drømmer du om perfekt hud i ansiktet? Da er LED-masken til Silkemyk det perfekte produktet å bruke. Jeg har brukt denne masken i noen uker nå, og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Men mange har spurt meg om dette faktisk fungerer og hva dette egentlig er. Svaret på om det fungerer er helt klart JA, og tenkte å forklare dere litt nærmere i dette innlegget hva dette er for noe.

 

Vel, denne masken har noe som kalles LED-lys, og er en forkortelse for lysemitterende diode – altså en lyskilde med farget lys. Det høres kanskje komplisert ut, men kort fortalt er dette noe som er utviklet av NASA for å hjelpe astronauter med å reparere bindevev mens de var ute i verdensrommet.

 

Denne masken fungerer ved at den avgir bølgelengder av lys som lurer huden til å tro at den er skadet. På denne måten settes det i gang naturlige prosesser i hudcellene hvor huden reparerer seg selv på en naturlig måte. Dette stimulerer også collagen- og elastinproduskjonen i huden – noe som gir forbedret hud over tid. Dette er også helt ufarlig!

 

 

 

 

For min del har denne masken skapt magi for huden min. Jeg bruker jo mye ulik sminke og er ofte på farten mellom ulike shoots. Noe som ofte resulterer i dårlig rens av huden, mye sminke som kan gi kviser eller rød hud, men denne masken redder meg hver eneste gang. Pakker den alltid med meg i bagasjen, sammen med power-banken den kommer med. På denne måten kan jeg sitte med masken på meg hvor som helst, og ta en kort behandling når det skulle passe meg.

 

Anbefaler denne masken på det varmeste! Og ikke nok med det – du får nå også 10% avslag på denne masken med koden Nora10. Klikk den hjem på silkemyk.no og skap magi du også.

 

Klem! <333

 

https://www.silkemyk.no/products/ledmaske

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Så Fornøyd Med Photoshoot!
Litt om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på