fbpx

Avisartikkel om psykisk helse

Her om dagen så jeg at noen andre studenter har bygget videre på innlegget mitt om psykisk helse i studentavisen. Her har de også nevnt min åpenhet. Jeg synst det er så fint at innlegget mitt har ført til at flere folk også skriver om dette. Jeg er også nevnt i artikkelen noe som jeg setter stor pris på. Dette innlegget ble postet for en stund siden og handler om den store undersøkelsen som skal foregå på UiB. Du har enda tid til å ta undersøkelsen som skal finne ut hvordan psykisk helse hos studenter er. 

sitat fra artikkelen:

"I etterkant av undersøkelsen som ble gjort i 2018 ønsket både vi og universitetet å undersøke på et mer lokalt plan hvorfor tallene var så dystre. Nå skal FHI (Folkehelseinstituttet) samarbeide med universitetet om å gjøre en undersøkelse her på UiB. Undersøkelsen skal svare på de utfordringene SHoT undersøkelsen løfter og hvordan de endrer seg utover året. Slik at vi, sammen med UiB kan få bedre indikatorer på hvordan å gjøre din hverdag bedre"

Denne undersøkelsen er så omfattende, og jeg er imponert over innsatsen til UiB og studentpolitikerene!

foto: @rayofnorway

takk for at dere leser!

Dersom du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, ta gjerne kontakt på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

instagram: https://www.instagram.com/nooralindeflaten/?hl=nb

facebookside: https://www.facebook.com/Noora-Lindeflaten-Miss-Norway-2020-deltaker-105922854143277/

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNFckyLNgYyQRf3_ZCnE1OQ

Du er fin nok som du er
Å jobbe seg mot semifinalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på