fbpx

Båtis i solen!

346176408_639973100934669_8998938958771914897_n

Fotograf: Charlotte Marie Høivold

Så fantastisk vær, og nydelig sol. Det er jo helt vidunderlig! Kroppen min sprudler av glede når solstrålene treffer huden, og hva er vel ikke bedre i denne tiden av året enn en dag med en herlig is?

Is er noe jeg alltid har vært veldig glad i, særlig is med flere ulike smaker, da jeg er veldig nysgjerrig og syntes det er spennende med noen nytt. Isen smaker alltid så godt når været er så varmt, og i denne anledningen valgte jeg å spise en båtis. 

Håper at din dag er like nydelig, fin og varm, og at du også får nyte denne herlige solen.

Ønsker du å samarbeide med meg, gjerne ta kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gøy bilde i vinden!
Hvordan nå målene for den fremtidsrettede demograf...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på