fbpx

Be you! Don't be a copy cat (=^.^=)

Be you! Don't be a copy cat (=^.^=)

Jeg vil gjerne skrive noe til dere som jeg syns er veldig viktig! Egentlig skulle jeg ha skrevet om castingen og det kommer jeg til å gjøre også, men jeg følte dette var viktigere akkurat nå! Så jeg håper du tar deg noen få minutter og leser!

b2ap3_thumbnail_plastic-surgery-opener.jpg

Illustrasjons bilde fra google

I den senere tid har det vært mye spekulasjoner på om plastisk oprerasjoner er grunnen til at alle deltakerne i Miss Korea er like. Jeg personlig har alltid foretrukket naturlig skjønnhet! Alle er vakre på sin egen måte. Og er ikke det et poeng med misse konkurranser å vise din personlighet?

Se artikkel her: http://gawker.com/plastic-surgery-blamed-for-making-all-miss-korea-contes-480907455

Dette var et av spørsmålene som jeg svarte på under et intervju med kv.dal radio. Det kan du høre om på tirsdag morgen. Hvis du ønsker det :) 

Hvis en jente kommer til meg og sier hun er misfornøyd med seg selv, ville jeg sakt til henne at hun er unik og vakker på sin måte. Akkurat som jeg er vakker og unik på min måte. Fordi alle mennesker har noe spesielt ved seg selv. En del jenter velger allikevel å legge seg under kniven, ofte for å få bedre selvtillit. Hvilken troverdighet hadde noen som selv hadde tatt masse operasjoner fått hvis de hadde gitt denne jenta ros for at hun var unik og vakker på sin måte?

Kanskje det ikke hadde blitt så troverdig som noen som ikke har det! Jeg tror heller ikke du nødvendighvis får bedre selvtillit av å gjøre kosmetiske inngrep, fordi da vil du aldri bli fornøyd. Hvis du klarer å være deg selv og akseptere den du er.. da kommer selvtilliten din! :)

So.. Don't be a copy cat. Ikke ta etter andre, ikke prøv å være noen andre enn den du er selv. Forbilder kan vi alle ha, men husk at også noen har akkurat deg som et forbilde.

b2ap3_thumbnail_2013-05-04-17.26.20.jpg

- Christine Frestad

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Casting Miss Universe Norway 2013
Klar for å kapre verden med storm! =)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på