fbpx

Be you! Don't be a copy cat (=^.^=)

Be you! Don't be a copy cat (=^.^=)

Jeg vil gjerne skrive noe til dere som jeg syns er veldig viktig! Egentlig skulle jeg ha skrevet om castingen og det kommer jeg til å gjøre også, men jeg følte dette var viktigere akkurat nå! Så jeg håper du tar deg noen få minutter og leser!

b2ap3_thumbnail_plastic-surgery-opener.jpg

Illustrasjons bilde fra google

I den senere tid har det vært mye spekulasjoner på om plastisk oprerasjoner er grunnen til at alle deltakerne i Miss Korea er like. Jeg personlig har alltid foretrukket naturlig skjønnhet! Alle er vakre på sin egen måte. Og er ikke det et poeng med misse konkurranser å vise din personlighet?

Se artikkel her: http://gawker.com/plastic-surgery-blamed-for-making-all-miss-korea-contes-480907455

Dette var et av spørsmålene som jeg svarte på under et intervju med kv.dal radio. Det kan du høre om på tirsdag morgen. Hvis du ønsker det :) 

Hvis en jente kommer til meg og sier hun er misfornøyd med seg selv, ville jeg sakt til henne at hun er unik og vakker på sin måte. Akkurat som jeg er vakker og unik på min måte. Fordi alle mennesker har noe spesielt ved seg selv. En del jenter velger allikevel å legge seg under kniven, ofte for å få bedre selvtillit. Hvilken troverdighet hadde noen som selv hadde tatt masse operasjoner fått hvis de hadde gitt denne jenta ros for at hun var unik og vakker på sin måte?

Kanskje det ikke hadde blitt så troverdig som noen som ikke har det! Jeg tror heller ikke du nødvendighvis får bedre selvtillit av å gjøre kosmetiske inngrep, fordi da vil du aldri bli fornøyd. Hvis du klarer å være deg selv og akseptere den du er.. da kommer selvtilliten din! :)

So.. Don't be a copy cat. Ikke ta etter andre, ikke prøv å være noen andre enn den du er selv. Forbilder kan vi alle ha, men husk at også noen har akkurat deg som et forbilde.

b2ap3_thumbnail_2013-05-04-17.26.20.jpg

- Christine Frestad

 

 

Casting Miss Universe Norway 2013
Klar for å kapre verden med storm! =)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på