fbpx

Klar for å kapre verden med storm! =)

Klar for å kapre verden med storm! =)

Jeg syns dette er så gøy! Alt jeg får oppleve og erfare. I det siste har jeg blitt dyttet ut i en verden jeg aldri har vært borti før. Jeg føler meg som en liten fugleunge som må lære seg å fly for første gang. Alt vi må igjennom nå er helt nytt for meg; finne sponsorer, selge inn oppdrag og presseoppslag. Samtidig har jeg vokst som person og blitt bedre kjent med meg selv, og hva jeg kan klare på egenhånd. Det jeg liker så godt med denne bransjen er at janteloven ikke eksisterer. Man får lov til å være den man er, og man skal helst konsentrere seg om seg selv. I denne bransjen møter man så mange interessante mennesker, med mye erfaring man kan dra nytte av.

For et par uker tilbake lærte jeg meg show-walk av selveste Miss Norway, Sara Nicole Andersen og ballerina/solodanser, Klara Szalai Ørbæk. I dag var det nytt kurs på Rica Victoria Hotell. Der ble vi coachet av Knut Yrvin, en svært dyktig mann som har lang erfaring i denne bransjen når det kommer til alt fra showbiz-industrien til det å motivere andre i samme bransje. Vi fikk også en del nyttige tips av den flittige skribenten/bloggeren Athina Brox, som i tillegg er tidligere finalist i Miss Universe Norway.

Kurset innebar disse punktene:

  • Journalistisk vinkling på skjønnhetskonkurranser
  • Standard pressemal
  • Hvordan levere gode intervjuer
  • Hvordan kan du lære å skrive morsomme og snille blogger

Dette kurset har absolutt gitt meg en helt annen måte å tenke på i forhold til hvordan man skal håndtere seg selv i media. Mange ting man ser på som selvfølgeligheter, men som man egentlig ikke er klar over. En stor takk til både Knut og Athina! Gleder meg til hva dere lærer oss i morgen!:D

Etter en lang dag var det på tide med casting, for de som ikke deltok på det den 20.april. Vi som allerede hadde deltatt på det var så heldige å få lov til å se på de andre jentene ha casting. Det er en utrolig lærerik opplevelse, og jeg er så glad for at vi fikk oppleve det.

Etter to kurs med mange flotte opplevelser og mye treninger framover, er jeg klar for å kapre verden med storm!

b2ap3_thumbnail_miss-universe-2012-winners-16-2.jpg

Alle våre drømmer kan bli virkelige hvis vi har mot til å følge dem =D

Be you! Don't be a copy cat (=^.^=)
Finaleplass i Brun og Blid!:D

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på