fbpx

Beauty tips 6: Unngå telefon akne

IMG_1659

(Foto: privat)

Har du hørt om telefon akne? Dette er når bakteriene på telefonen din gjør at du får akneutbrudd eller urenheter. Dette oppstår som regel på det kinn som du holder telefonen opp mot, når du snakker i telefonen.

Mange er ikke klar over at bakteriene fra telefonen kan forårsake urenheter. Jeg hadde for eksempel en kunde som ikke forsto hvorfor hun kun hadde urenheter på den ene siden. Jeg begynte da å spørre henne, og si ulike grunner til at dette kunne være tilfellet. Hun mente da at telefonen måtte være grunnen. 

Som jeg skrev, så nevnte jeg flere grunnet at dette kunne være tilfellet. Dette var fordi at selv om du har akne kun på den ene siden, så betyr det ikke nødvendigvis at det skyldes telefonen. Men med tanke på dagens samfunn er det definitivt en god grunn til å mistenke den.

Mitt tips til deg, er å kjøpe antibac servietter, eller servietter man bruker til å gjøre rein brillene. Disse serviettene bruker du til å tørke av telefonen. Dette kan du gjerne gjøre en gang om dagen. For eksempel hver morgen eller hver kveld. 

På denne måten vil du få vekk masse av bakteriene og skitten, som ligger på telefonen. Kanskje er dette det som skal til for at urenhetene på det ene kinnet går vekk.

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.    

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty Camp!
Oslo, here I come
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på