fbpx

Oslo, here I come

IMG_1732

(Foto: privat)

I dag er det Beauty Camp. Yeyyy! Jeg har gledet meg masse til dette. Beauty Campen er i Oslo, og varer fra 09:30-22:00. 

Jeg bor i Kristiansand, så nå er jeg i bilen på vei inn til Oslo. Så snart Beauty Camp er over, skal jeg så kjøre hjem til Kristiansand igjen. Dette blir derfor en veldig lang dag. Heldigvis er jeg så heldig at foreldrene mine blir med. Mens jeg er i Oslo sammen med de andre finalistene, tar foreldrene mine seg en tur over til Sverige. Når Beauty Camp er over, kjører vi sammen hjem.

Jeg setter utrolig stor pris på at de tilbyr seg å kjøre med meg. Uten dem hadde jeg ikke gjort det på denne måten. Så en stor takk til min pappa og mamma.

 

- Klem Andrea <3

 

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Beauty tips 6: Unngå telefon akne
Jeg blir ikke med videre...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på