fbpx

Catwalk kurs!!

Hei!!


Nå har jeg endelig fått summet meg etter en fantastisk helg. Jeg har nemlig vært på catwalk kurs inne i Oslo.

Kurset startet kl 10.00 på morgenen så jeg sto opp ca kl 07 her hjemme og gjorde meg klar til å dra kl 08.00, jeg var veldig heldig fordi moren min tilbød seg å kjøre meg så jeg slapp å blande meg inn i kollektiv trafikken ettersom det er såpass mye spredning av Covid der inne. Mens jeg var på kurset besøkte moren min tante som akkurat har flyttet inn på Frogner. Jeg kom veldig tidlig til kurset ettersom vi hadde beregnet kø på veien inn, noe det var lite av. 

På kurset gikk vi gjennom ulike poser og hvordan vi skal gå til de forskjellige outfittene og temaene. Master coach Klara Szalai og Henriette Jacobsen Hauge gikk grundig gjennom med oss og viste. Kurset varte til 18.00 så det ble 8 timer med ca 3 pauser. Det var kun på pausene vi fikk muligheten til å ta av oss helene så dette var VIRKELIG toppidrettstrening. Dagene etter har jeg vært støl rundt ankelen og under beina. Men jeg slapp ganske billig unna, for det var flere av jentene som måtte plastre rundt på beina og blødde. 

Selve kurset var virkelig en opplevelse og jeg angrer absolutt ikke på at jeg dro. Det var utrolig koselig å hilse på de andre nydelige jentene. Herregud for en gjeng, alle var så snille og heiet hverandre frem på catwalken.

Konakt meg gjerne for samarbeid eller følg mine sosiale medier:

instagram - maihelenbr

facebook/mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Sexual Assault Awareness Month!
Jeg fikk ikke komme på skolen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på