fbpx

CUREBERRY - beauty from within

CUREBERRY - beauty from within

 

 

Idag fikk jeg pakke i posten fra en av sponsorene mine- Cureberry! og jeg gleder meg masse til å teste de ut! :-) 

Disse skjønnhetstablettene skal hjelpe meg fra innsiden og ut. Husk at skjønnhet kommer innenfra!

 

b2ap3_thumbnail_DSC_0196.JPG

 

Her forteller jeg litt om dem, men skal selvfølgelig fortelle mer når jeg har testet de ut! Er også fler jeg kjenner som har anbefalt de, så jeg er veldig glad for at jeg har blitt sponset disse produktene.

 

b2ap3_thumbnail_DSC_0188.JPG

 

Nutri Hair

Skjønnhetskompleks og ernæring for hår og hodebunn. Nutri Hair inneholder sink, selen, biotin og kobber som gir hårrøttene de næringstoffer som trengs for å kunne utvikle fyldig og vakkert hår. Nutri Hair kan også begrense og motvirke hårtap, samtidig som håret beskyttes mot slitasje og slitte tupper.

Du kan lese mer om Nutro hair HER

 

b2ap3_thumbnail_DSC_0191.JPG

Skin Form

Anti-aging og skjønnhetskompleks med Marint Bioaktivt Collagen og C-vitamin. Ved økende alder svikter kroppens kollagenproduksjon, og huden blir mindre smidig og utvikler rynker. Skin Form tilfører kroppen hudens viktigste byggestoff, kollagen, og C-vitamin som bidrar til kroppens egen produksjon av kollagen. I tilegg innholder Skin Form vitamin B2 som bidrar til normal hudkompleksjon og fuktighet. Skin form vikrer innenfra og ut- der hvor ingen kosmetisk når frem.

Du kan lese mer om Skin Form HER.

 

Smile Care

Et viktig tilskudd for de som ønsker å bidra/ivareta til bedre tannhelse, sterke og penere tenner. Inneholder kalsium og magnesium som bidrar til sterke tenner, vitamin C som bidrar til normal dannelse av collagen som bidrar igjen til normal funksjon av tenner, samt vitamin D som bidrar til normale tenner. En ekte beskyttelsespakke for tenner og tannkjøtt!

Du kan lese mer om Smile Care HER.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

I love smoothie ...Healthy smoothie with Bana,appe...
Frisk igjen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på