fbpx

Del dine erfaringer med andre

Del dine erfaringer med andre

Sponset innlegg, Foto: Karoline Akre

Nå begynner det å nærme seg eksamenstider, og det er mange elever som tar skippertak på skolen. Det kan ha vært at man har ligget litt etter i timene, og nå ønsker å satse alt for å gjøre det bra, men man ikke får den hjelpen man skulle ønske man hadde. Man kan ha det vanskelig på skolen, eller man kan rett og slett føle at man ligger for langt etter.

Arshad Jamil opprettet for 3 år siden en bedrift som heter Ungdomsakademiet. De legger opp privatundervisning for elever på ungdomsskole og videregående nivå, og ønsker å være en støtte for det norske skolevesen. Det er hele 30% av elevene fra videregående som dropper ut, og jeg tror at Ungdomsakademiet er et flott selskap som kan hjelpe til å dra den prosenten ned. 

Jeg hørte om denne bedriften fra noen venner, og tenkte selv mye over dette med at prosenten var så stor. Man føler at man har et slags samfunnsansvar om å dele den kunnskapen man har, og jeg meldte meg på som privatlærer i Matte P1 og P2, og engelsk. Etter intervju, fikk jeg en elev, og nå underviser jeg 6 timer i uken i Matte for en jente som tar det som privatist. 

Det er veldig givende, og målet vårt nå er at hun skal gå opp en karakter på eksamen i mai. Det er gøy å sette seg noen målsetninger, og jobbe mot dette. 

Les noen av Ungdomsakademiet sine referanser her: 

b2ap3_thumbnail_21.PNGb2ap3_thumbnail_jh.PNGb2ap3_thumbnail_lkj.PNGb2ap3_thumbnail_oi.PNGb2ap3_thumbnail_Skjermbilde_20150426-113630_1.PNG

De behøver også flere lærere, og dette er en flott deltidsjobb ved siden av et studie. Besøk deres hjemmeside her: http://www.ungdomsakademiet.no/.

Les også en artikkel med intervju med Arshad; http://groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=3691

Jeg vet jo selv at når man er missedeltaker får man visse fordommer mot seg. At man er dum og ikke kan noe faglig. Jeg har hørt kommentarer på dette tidligere, og folk blir overrasket når jeg sier jeg er deltaker. Det forstår jeg ikke, fordi Miss Universe handler ikke bare om utseende. Det handler også om formidlingsevne, og vise at du er en god person som ønsker å utrette noe bra.

Ikke glem å stemme på meg ved å sende MISSU 12 til 2160 <3 Følg meg også på instagram: Rodseth, og facebook: https://www.facebook.com/martinerodseth

-Martine

God nyhet, og photoshoot
Drømmer kan bli til realitet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på