fbpx

Førstemann ut

Førstemann ut

Visste du det at det er ikke bare førsteplass i Miss Universe Norway som får reise til en internasjonal konkurranse? De gir nemlig muligheter også for de som kommer som runner ups, hvor de får sjansen til å reise til noen av de største skjønnhetskonkurransene i verden. 

Cecilie som kom på 2. plass skal reise til Tokyo til Miss International. Og i morgen reiser vakre Sonia, som kom på 3. plass, til Thailand for å representere Norge i Miss Grand International. De begge er konkurranser som går under de fem største konkurransene. 

Jeg hadde et lite møte på Sonia denne uken, for å gi hverandre tips og hjelpe hverandre frem. Vi snakket masse om hvor viktig det er å ikke bare å ha kjolene på plass, men også den indre styrken. Det er mye nerver som kommer frem, og konkurrenter fra andre land har øvd på dette siden de var små, mens vi har lært oss erfaring de siste årene, eller kanskje også bare de siste månedene. Det er veldig viktig at vi ikke sammenligner oss med andre, men at vi fokuserer på hvordan vi selv kan gjøre det best mulig.

Sonia er utrolig godhjertet, og det hun var mest nervøs for var den private intervjudelen med dommerne. Det kunne jeg faktisk ikke forstå, for det tror jeg er noe av det hun gjør best. Hun snakker fra hjertet, og ønsker alle godt, og det skinner også gjennom når hun formidler sitt budskap. 

Se her en presentasjonsvideo hun lagde til konkurransen:

Etter finalen har det nå føltes ut som om tiden bare har flydd av sted. Det er nå en måned siden, og det har virkelig vært kjempe gøy med så mye gratulasjoner og hilsener. Det setter jeg veldig stor pris på <3 

Nå har jeg endelig fått skrevet en ny sponsorkontrakt med Fitness Xpress (Kommer mer om det senere), og denne uken skal jeg gå catwalk show, og ha en ny fotoshoot. Har skrevet en liste over 50 mål jeg må nå før Miss Universe finalen. Skal gjøre mitt aller beste for å nå disse. Akkurat nå er jeg forkjølet, så nå gjør jeg mitt beste på å drikke te og bli helt frisk.

Mer oppdateringer kommer senere, imens vil jeg ønske Sonia masse masse lykke til på reisen og eventyret som starter i morgen <3 Jeg har troen på deg!

b2ap3_thumbnail_DSC_0105ft.jpg

-Martine <3

 

Videre i miss universe 2016
Bilder fra finalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på