fbpx

Deltaker i MISS NORWAY

Deltaker i MISS NORWAY!

Hei hei!

Mitt navn er Ina Cecilie og jeg er en av årets deltaker i Miss Norway <3. Jeg er oppvokst i Stavanger og har bodd her hele livet mitt. Jeg er en smilende og energisk person. Mine beste egenskaper er nok at jeg er veldig omtenksom og omsorgsfull. Jeg tenker mye på andre og er opptatt av at mennesker rundt meg skal ha det bra. Jeg har alltid likt å holde meg i aktivitet, jeg har gått på cheerleadning i 5 år men har nå sluttet, Jeg trener nå hjemme istedenfor. Grunnen til at jeg meldte meg på miss Norway er fordi fra jeg var liten likte jeg meg foran kamera. Jeg elsket å danse, synge å lage videoer. Ettersom jeg ble eldre kjente jeg på at jeg ville bli modell. Jeg hadde ikke troen på at jeg kunne bli modell fordi "jeg ikke var bra nok" slik mange unge tenker. Det var ikke før nå jeg tok det på "alvor" og begynte og sende inn noen få søknader. Da jeg sendte inn søknad om å være med på Miss Norway søkte jeg med håp om og bli med. Men tenkte fortsatt det var litt uvirkelig at jeg skulle få være med. Det tok ikke lang tid før jeg fikk svar på at jeg var blitt plukket ut til første uttak. Jeg ble utrolig glad og gleder meg til spenningen fremover. Håper dere vil følge meg og hva jeg brenner for (hjertesaken min) igjennom denne reisen <3

Kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hvordan går du frem for å være et godt forbilde?
Miss Norway fortsetter å advare mot svindlere og p...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på