fbpx

Den perfekte bukse

ihdi

Ny bukse 

Hei dere ❤️ 
Endelig fredag og helg igjen! Tenk nå er det bare 1 uke til jeg reiser i Oslo igjen. Jeg har alltid likt Oslo, så det blir gøy og komme på besøk igjen der snart. 

Men tilbake til temaet, jeg har kjøpte meg en ny bukse på AliExpress. Jeg bestilte denne og 2 topper for ca 2-3 uker siden så jeg ble overrasket over hvor fort det egentlig kom i posten. 
Man vet jo aldri helt hvordan buksen passer når den er kjøpt på nettet. Men jeg kunne ikke blitt mer overrasket på en positiv måte! Den passet perfekt og var kjempe behagelig i stoffet! Kunne det blitt bedre!? 
Etter mange bom kjøp på nettet fant jeg endelige min perfekte bukse. Denne blir garantert med i kofferten til beauty campen neste uke i Oslo. 

Har dere opplevd at noen passet perfekt fra nettet? Særlig AliExpress? Kommenter gjerne under ❤️


Håper dette falt i smak hos dere ♥ I mellomtiden til neste blogg innlegg følg meg gjerne på mine sosiale medier: Instagram & Facebook

 Ønsker du eller din bedrift og samarbeide med meg? Kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Recordet podkast med Dystleksi Norge
Camp om en uke
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på