fbpx

Dette blir spennende!

b2ap3_thumbnail_10659155_10204851827006528_4305136796207070258_n.jpg

 

Har gått å tenkt på dette lenge, om jeg skal melde meg på eller ikke. Det å melde seg på var noe jeg var litt usikker på fordi det er noe litt utenfor min egen komfortsone. Det kommer til å være mye som skal skje hele tiden, og det kan være skummelt. Jeg gjør dette for å tøye mine egne grenser, og fordi jeg tror på meg selv. 

Når jeg bestemmer meg for noe gir jeg ikke opp før jeg har fått til det jeg vil! Miss Universe Norge trenger en jente med selvtilitt noe mange mangler, jeg vil bevise at bare man tror på seg selv kan man komme veldig langt. Om flere hadde prøvd å gjøre noe de er usikre på, ville de blitt mye mer tryggere på seg selv og hva de vil. 

For mange kan det være skummelt å gjøre forskjellige ting på egenhånd, men når man har gjort det er det faktisk ikke så ille som du hadde trodd. Det meste handler bare om å være positiv, selvstendig, ha selvtilitt, være sikker på den du er og bare kjøre på!

Denne turen jeg skal være med på nå, gjennom Miss Universe Norge kommer til å bli en opplevelse :)
Gleder meg masse til å møte fantastiske mennesker, og et flott samarbeid. 

Ha en fin kveld videre!

Cecilie Andrea Røising

Studio
Babalu og Miss Norway utvider samarbeidet med mode...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på