fbpx

Dynamic Lash Growth

Dynamic Lash Growth

 

Hvordan få lengere vipper på 4 uker ?

b2ap3_thumbnail_545030_3443701688058_1401665686_n_20130528-102535_1.jpg

Jeg bruker den nye mascaran som IsaDora lanserte for ikke så lenge siden .Nye Dynamic Lashes som er en mascara og serium i et ,den gir deg tykkere ,sterkere og lengere øyenvipper på 4 uker bare dette er helt fantastisk .Jeg har testet begge og merker at den virker .Så det er ikke bare reklametriks på tv men prøv den å se selv .

b2ap3_thumbnail_maskara.jpg

 

 

 

Illustrasjonsbilde fra Google

 

Du lurer kanskje på hvordan dynamic lash growth fungere?

Dynamic Lash Growth inneholder peptiner og naturlige ekstraker som gjør at øyenvippene vokser raskere og blir mer fyldigere .

 

Hvilken efffekt Dynmaic Lash Growth har lurer du sikkert på ?

etter at det har blitt utført kliniske studier kan Isadora dokumentere at lengden på vippene forlenges med ca 1 mm ca 20 % på under fire uker hvis du bruker et av produktene og to uker hvis du bruker begge produktene .

 

Hvordan jeg på fører Dynamic lash grow ?

 

Mascara dynamic lash growh black på dagen for naturlige og sunne lange øyenvipper.Jeg rengjør øyenvippene mine før jeg påfører mascara.

 

det er viktig at du bruker dymnatic lash growth hver dag for å oppnå ønsket resultat .

 

Du lurer sikkert på hvor du får kjøpt Dymnatic lash Growth ? Dymnatic lash growth selges blant annt på H&M,Cubus , Vita ,Lindex,Kicks ,Sparkjøp.produktene er tilgengelig i alle disse butikkene jeg har nvent over her:)

 

du lurer sikkert på hva Dynamic lash growth koster ?

Dynamic Lash Growth koster 189 kr per stykk,Men den er på tilbud oss H&M til 99 kr per stykk nå.Dette vet jeg fordi jeg var inne om H&M i går å kjøpte begge .

 

Hvordan ser tested dokumentasjon ut ?

Isadora engasjerte et uavhengig testinstitutt der produktene ble klinisk testet på 20 kvinner .Etter 30 dager økte den naturlig av øyenvippene med 169% og diameteren økte med 13%

b2ap3_thumbnail_1233_dynlasser-280x280.jpg

 


Illustrasjonsbilde fra Google

Serum -Natt

 

Rengjør øyenvippene dine før du påfører serumet.bruk den hver kveld før du legger deg .Dynamic lash growth serum på føres som en mascara presisjonsbørste .serumet kan også brukes på øyenbryn for å stimulere vekst.

Dere kan gå inn på Isadora sin facbook-side for å lese mer om produktet,eller gå rett inn på Isadoras hjemmeside. Jeg skal senere vise dere hvordan dere skal påføre mascaran og serumet som jeg kommer til å ta før og etter bilde å dele det med dere . Så dere får sett resultatet av fantastiske Dynamic Lash Growth :)

Jeg ønsker dere alle sammen en fantastisk fin og solfylt dag videre

Xoxo

Arita

 

An emotional post
Konurransedag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på