En liten introduksjon

Hei. Mitt navn er Nina Bye, kommer ifra en vakker liten by kalt Levanger, som ligger i Trøndelag. Her bruker jeg mesteparten av tiden min til å trene eller bare tilbringe tid sammen med venner og familie. Og når jeg ikke er her, driver jeg og reiser litt kloden rundt;) På den måten kan jeg bli kjent med flere mennesker og forskjellige kulturer, og det er en lærdom jeg setter pris på. Jeg er takknemlig for dette privilegiet. Jeg var nylig i Thailand i fem måneder.

Siden dette er introen, må jeg også nevne at jeg er halvt Thai. Derfor har jeg en stor tilknytning til dette landet. Mens jeg var i Thailand, var jeg også innom flere skoler i landsbyområdene. Det er langt ifra som i Norge, de har mangel på en del ressurser; som for eksempel skolebøker, skriveutstyr, hobbyartikler og diverse. Jeg skal komme nærmere inn på temaer som Thailand, ting jeg brenner for og hvorfor jeg søkte på Miss Norge, i senere innlegg. Jeg håper også min deltagelse i denne konkurransen kan være et hjelpemiddel som vil gjøre det enklere for meg å faktisk gjøre en endring på de tingene jeg mener burde bedres, både her i Norge og ellers i verden. 

Håper dere vil finne bloggen min interessant, og vil følge meg videre på reisen til Miss Norge. :) 

Gi stjerner til dette innlegget:
Grunnen til at jeg meldte meg på MissNorway.
Den største gleden er å glede andre
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på