fbpx

En normal skolehverdag for meg

IMG_134_20230525-153752_1

Sponset innlegg

Jeg går på Sørlandet hudpleieskole, hvor jeg utdanner meg til å bli hudterapaut. Dette er en utrolig gøy og variert utdanning, som man tar på ett år. 

På dette året lærer man masse. Vi er innom massasje, form og farging av bryn, ansiktsbehandling, apparater, manikyr, pedikyr, og masse masse mer. Som du sikkert kan forstå, så er vi innom mye, og har en veldig bratt læringskurve. 

Slik vi lærer alt dette, er det å øve på hverandre. Jeg har derfor fått utrolig mange ansiktsbehandlinger, hatt kroppen min vokst masse, og fått brynene mine farget og formet ufattelig mange ganger. 


Dette er en vinn-vinn situasjon for meg. Fordi på denne skolen får jeg øvd på å gjøre gode og varierte behandlinger. Jeg får også mange interessante behandlinger. Jeg har for eksempel testet ut ting som diamantslip, microneedling, green peel og syrebehandling.

Jeg husker enda en gang i begynnelsen av året. Da lå jeg på behandlingsstolen og fikk en kroppsmassasje av en medelev, mens søsteren min satt på skolen og lærte om algebra. Jeg vet at noen elsker algebra, men jeg er ikke så flink eller glad i dette. Så for min del foretrakk jeg å få massasje. 

Om du finner skjønnhetsbehandlinger interessant og ønsker en variert skoledag, så vil jeg absolutt anbefale å bli hudtearapeut. Dette er en utrolig gøy utdanning, innen et voksende yrke. Om du har noen spørsmål om denne utdanningen eller ønsker å få en omvisning av skolen jeg går på, må du ikke være redd for å ta kontakt med Sørlandet Huspleie skole. Rektor Siw Follnes og daglig leder Randi Gundersen er mer enn behjelpelige, og vil gjøre alt de kan for å svare på hva du lurer på. 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettside: https://www.hudpleieskole.no/kontakt-oss 

Telefon: 38048188 


Bilder: privat

Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på Instagram andrea_n_farias.   

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Dyremishandling har mildere straff enn hærverk
Gøy bilde i vinden!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på