fbpx

Finaleforberedelser

Hei i går var jeg i Larvik hos vår fantastisk dyktige runway Coach Klara. Her øvde vi på alle de ulike typene catwalk som vi skal ta for oss under finaleshowet på fredag. Dette var kjempe gøy og lærerikt.

 

Vi hadde det supergøy! Å lære av en så dyktig coach er utrolig motiverende og spennende. Det å lære å gå catwalk er litt som å øve inn en koreografi i dans, det er de små detaljene som utgjør de store forskjellene for performancen. Jeg liker å være godt forberedt når jeg skal stå på scenen, så en stor takk til Klara som tok seg tid til å øve med meg.

 

Nå er det bare to dager igjen med forberedelser og jeg er skikkelig spent. Jeg gleder meg til finaledagen på fredag med trening og forberedelser, og ikke minst til selve showet på kvelden.

 

Foto: Aksel Jahre Mustaparta

 

Om du vil hjelpe meg til topps kan du stemme «MISSU 4» til 1963

 

 

Flott avisartikkel i Oppegård Avis
Mine tilbakeblikk Miss Norway 2019
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på