fbpx

Finaleuttaket Miss Norway 2016

Resultatet følger nederst i bloggen. 

Martine Rødseth Hjørungdal, Miss Norway 2015. Foto: Miss Universe Organization. 

Vi gratulerer 17 finalister videre til finalen i Miss Norway, som holdes lørdag 30. juli 2016. Hurra for hver og en av dere! Uttaket har vært krevende, da det er svært dyktige utøvere i konkurransen, og mange har konkurrert allerede siden oktober i fjor. 

Finalistene er tatt ut basert på poeng oppnådd i konkurransen, med hovedvekt på sponsoroppdrag, samt en helhetsvurdering basert på innlevering av videopresentasjon og generell aktivitet.

Nå starter den krevende innspurten til finalen på Åpen Scene i Oslo. Fokus er nå på enda mer øving i show-walk på høye heler. Hver finalist må skaffe eventyrlige kjoler og antrekk til finalen. Det skal tas flere bilder og gjennomføres oppdrag i markedsføring og veldedighet. Med finaleplass har mange topputøvere godt nytt å fortelle støtteapparatet, fans og presse. 

Miss Norway satser på sterke kvinner som står på egne ben. Kvinner som viser at det lønner seg å gjøre en innsats med veldedig arbeide, oppdrag for næringslivet og som positiv rollemodell. Konkurransen er svært jevn, og det skjer kontinuerlig endringer i poengene og listen over topp 10. 

Miss Norway ble i 2013 lagt om til en ferdighetskonkurranse. Konkurransen strekker seg nå over 10-12 måneder. I årets finale er det flere som har deltatt tidligere år. Dermed har flere konkurrert i alt fra 18-24 måneder.   

Det tar flere år å nå fram i internasjonale skjønnhetskonkurranser. Pia Alonzo Wurtzbach konkurrerte tre år i Miss Filippinene før hun vant, og fikk representert landet i Miss Universe. Så vant hun også Miss Universe i 2015. Ingen fra Europa har vunnet Miss Universe siden 1990 da Mona Grudt vant fra Norge. Det er 26 år siden.

Frem til finalen vil det være mulig å stemme på kandidatene via SMS. Disse stemmene teller 10 prosent av totalen etter at aktivitetspoeng og juryens avgjørelse er lagt til. Aktiviteter i konkurransen med oppdrag, veldedighet og media utgjør 60-70 prosent i konkurransen. Juryens vurdering går på egnethet og utgjør 20-30 prosent. Dette blir utslagsgivende på selve finalen 30. juli. 

Send MISSU (mellomrom) og SMS-nr til kandidaten, til 1963. f.eks. MISSU 1 til 1963. Det koster kr. 10,- per stemme. Det er tillatt å stemme flere ganger, og kun fra Norge.

Her er finalistene:

SMS-nr

Navn

Alder

Sted

1

Amalie Helene Svendsen Holen

23

Narvik

2

Anna Shahiri

18

Moelv, Hamar

3

Bettina Hofsødegård

20

His, Arendal

4

Camilla De Souza Devik

19

Trondheim

5

Christina Waage

20

Auli, Kongsvinger

6

Christine Berge

20

Kristiansand, Notodden

7

Dzenana Alic

22

Drammen, Kirkenes

8

Emeriin Jeolina Jorseph

23

Nordstrand

9

Gulsum Tulun

22

Oslo

10

Iselin Vatle

19

Hof, Spydeberg

11

Jennifer Maria Forfang

19

Stavanger, Trondheim

12

Linn Adriana Thomassen

24

Greåker, Fredrikstad

13

Nora Emilie Nakken

17

Trondheim

14

Sara Hassing Johansen

19

Oslo, Fredrikstad

15

Selina Ilincic

18

Kristiansand, Voss

16

Seline Solberg

22

Ulset

17

Yasmin Osee Aakre

26

Oslo

Av ledelsen i Miss Norway 17.04.2016. 

 

Presseoppslag
WORK
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på