fbpx

Motivasjon er det som forårsaker aktivitet hos deg og meg, holder aktiviteten ved like og gir den mål og mening. Motiverte mennesker kommer raskere igang, er engasjerte og mer målrettede, har utholdenhet og positive tanker om arbeide, prosjekter og sine medmennesker, konkurrenter og kolleger. 

Vinnere Miss Norway 2022

Screenshot_20220814_19390_20220814-175118_1 Vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan

Utdeling av av Miss Norway-krone. Til venstre i blå kjole. Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021. Deretter til høyre vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan. Second Runner Up 2022, Julie Dahlen Børresen. Madelen Michelsen, Miss World Norway 2018. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Jeg har ikke ord, sier Ida Anette Haugan i en kommentar etter en knallsterk innspurt med seier i Miss Norway 2022 lørdag 13. august. Det var svært nære i poengsum blant finalistene der Romée Dahlen knep en sterk andreplass som first runner up og Julie Dahlen Børresen som second runner up. 

Nivået på finalistene var knallsterkt også i årets konkurranse. Dermed har også dommerne hatt en krevende vurdering av hver finalist. 

Ida Anette har dyrevelferd som en av hjertesakene. Som engasjert i organisasjonen Noah har hun jobbet hardt for å motvirke utnytting og mishandling av dyr rundt i hele Norge.

 I konkurransen i år har utøverne gjort det sterkt med sponsoroppdrag, presse og veldedighet. 

Vinner av Miss Norway 2022, Ida Anette Hauan får kronen overrakt av Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Krevende konkurranse

Veien til den norske finalen har vært kortere enn vanlig grunnet korona-pandemien. I underkant av 100 var påmeld i årets sesong. Det var en tøff sesong hvor kun 6 nådde fram til finalen. Hver og en har minst like god innsats som fjorårets finalister med rekordmange poeng. Resultatet for hver enkelt står ikke tilbake for noen.

Noe vi tror skyldes god hjelp av tidligere vinnere som vi tror skyldes god veiledning og hjelp av tidligere vinnere som har konkurrert internasjonalt. Her bør nevnes Kaja Kojan, Celine Herregården,  Nicole H. Leyton, Turid Strømfors, Madelen Michelsen, Sunniva Frigstad, Henriette Jacobsen Hauge, Susanne Næss Guttorm og selvsagt Nora Emilie Nakken.

Konkurransen er langt mer enn bilder og sceneopptreden. Man vinner poeng for en rekke utførte aktiviteter. Finalistene har utført over 50 aktiviteter i veldedige. Det har vært over 90 presseoppslag og mange over 14 oppdrag i reklame og markedsføring. Finalistene har også vært med på flere catwalk-treninger og beauty-camp. Samt høy aktivitet med foto og videoer som er publisert i blogger og sosiale medier.

Vi bør også nevne eventyrlige kjoler fra Handmade dresses fra Valbona

 Foto: Knut Yrvin

Poengene fra aktivitetene har gitt juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. Alt er egenskaper som er helt avgjørende i verdensledende konkurranser som Miss World og Miss Universe. I tillegg kommer det aktiviteter innen sport, talentkonkurranse, veldedig arbeide og forskjellige typer dans. 

Juryens oppgave var å velge en representant for Norge, med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, som kan føre seg på en scene.

Øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten har ledet juryen, som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. Kaja Kojan, vinner av Miss Universe Norway 2017. Jurymedlemmene Svetlana Jouini som er mangeårig vinner av den norske og internasjonale frisørkonkurranser. Videre var skjønnhetsekspert Linn Nguyen dommer med 17 års erfaring i skjønnhetsbransjen. Ny dommer av året er Aksel Jahre Mustaparta 

har vært i frisørbransjen i 17 år, først som frisørleverandør og seneste år som gründer av barbersalonger. 

Veien videre

Miss Universe er en av to ledende skjønnhetskonkurransene i verden. Finalen i Miss Universe går til vinteren 2022. Sted og land er ikke bestemt enda. Det hele TV-sendes til over halv milliard seere i 190 land.  

Vi kommer straks tilbake med mer informasjon når vi vet mer. 

Det er lagt ut finalebildene vi har så langt  nederst i dette innlegget. Fotograf er Tani Films / Bror Robin.

Bildene kan brukes av media. Trykk her er flere bilder. <-- Viktig. Høyreklikk og åpne link i ny fane eller vindu!

Alle plasseringer (bilder følger under)

Plassering

Navn

Alder

Miss Norway 2022

Ida Anette Hauan

26

1th runner up

Romée Dahlen

18

2nd runner up

Julie Dahlen Børresen

23

3rd runner up

Leni Kvalvåg

23

4th runner up

Ida Sofie Skinlo Sæter

23

Finalist

Charlotte Bøhn-Bore

22

 

Fra venstre til høyre: Charlotte Bøhn-Bore - finalist,   Romée Dahlen - first runner up,   Ida Anette Hauan - Miss Norway 2022,   Julie Dahlen Børresen - second runner up,   Leni Kvalvåg - third runner up,   Ida Sofie Skinlo Sæter - forth runner up,   Foto: Tani Films / Bror Robin.


Ida Anette Hauan - Miss Norway 2022.  Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Romée Dahlen - first runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Julie Dahlen Børresen - second runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Leni Kvalvåg - third runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

 

Ida Sofie Skinlo Sæter - forth runner up. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Charlotte Bøhn-Bore - finalist. Foto: Tani Films / Bror Robin.

Bildene kan brukes av media. Trykk her er flere bilder. <-- Viktig. Høyreklikk og åpne link i ny fane eller vindu!

Kontaktopplysninger. Trykk på denne lenken <--

  922 Hits
922 Hits

Finalister i Miss Norway 2022

Miss Norway 2020 Sunniva Frigstad deler ut sash. Foto Joe Urrutia

 

Vi er stolte og gratulerer 7 dyktige finalister til finaleplass i Miss Norway. Finalen går av stabelen lørdag 12.-13. august på historiske lokaler i fjerde etasje på Arbeidersamfunnets plass: 1. https://www.deltager.no/event/miss_norway_finale_13_august_2022_13082022#init 

En imponerende innsats! 

Årets sesong startet allerede i oktober 2022. Finalistene har brukt tiden godt. Alle har deltatt på flere kurs med misseskolen, catwalk-kurs og catwalk-weekend. Det har vært gjennomført en rekke fotosesjoner og laget presentasjonsvideo. Samt jobbet med dugnadsarbeide i frivilligheten, sponsorarbeid, medier og blogger. 

Før finaleuttaket har alle finalistene laget egen presentasjonsvideo og tatt bikini-bilder. Noe du finner i oversikten over finalistene under. 

Forberedelse til fantastisk finaleshow

Nå starter forberedelsene til et fantastisk finaleshow og enda flere aktiviteter med sponsoroppdrag, presse, foto med mer. Kjøp billetter til finalen lørdag 13. august her:  https://www.deltager.no/event/miss_norway_finale_13_august_2022_13082022#init 

Tidligere vinnere og topp-utøvere i Miss Norway vil også vise fantastiske kjoler på finalen.  Vi gleder oss til å se erfarne og tidligere vinnere i Miss Norway på scenene igjen.  

Man kan også stemme på sin favoritt via SMS-stemmer. Det annonseres snart. 

Veien videre

Vi vet at hver av finalistene takke for all hjelp så langt fra støtteapparatet, mor, familien, publikum, oppdragsgivere og media. Dette trengs, for nå er det i underkant av tre månedene til finalen. 

Nå øker innsatsen med spesielt sponsoroppdrag, blogging, foto og presse og salg av billetter til finalen. Pluss SMS-stemmer. 

Beauty-camp

Alle finalister vil delta på beauty-camp i Oslo en søndag i lørdag 18. juni med øving til  finaleshowet. Det skal øves på koreografi og catwalk i høye tynne hæler. Alle øver på høye tynne hæler så og si hver dag for å være i god balanse på scenen. Her skal ingen miste balansen og falle på scenen. 

Tiden fram til finalen går nå også på å skaffe eventyrlige kjoler og show-antrekk. Følg med på forberedelsene på missnorway.org-bloggen og sosiale medier. 

Billetter til finalen legges ut for salg straks sted er klart.  Finalen planlegges er lørdag 13.-14. august på Åpen Scene i Oslo. 

Publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway med SMS-avstemning. Hver SMS-stemme blir regnet inn i den endelige poengsummen med aktiviteter i konkurransen og dommerpoeng. Dette blir annonsert snart. 

Finalister i Miss Norway 2022

(Sortert alfabetisk) 

Fullt navn (A-Å)

Alder

Bor

Er fra

Født i kommune/by?

Presentasjonsblogg

Charlotte Bøhn-Bore

21

Tysvær

Haugesund

Haugesund

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-7.html

Ida Anette Hauan

26

Malvik

Ranheim

Trondheim

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-1-5.html

Ida Sofie Skinlo Sæter

23

Bodø

Molde

Molde

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsinnlegg-til-finalen.html 

iris Eskic

21

Oslo

Sandnessjøen

Oslo

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-8.html

Julie Dahlen Børresen

22

Oslo

Bjørkelangen

Lørenskog

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bli-kjent-med-meg-1-8.html

Leni Kvalvåg

23

Kristiansund

Kristiansund

Kristiansund

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-1.html

Romée Riesanne Dahlen

18

Bjørkelangen

Rømskog

Enschede

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/this-is-romee-dahlen-presentasjonsblogg.html

Pressekontakt og daglig leder Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  1004 Hits
1004 Hits

Semifinalister Miss Norway 2022

Miss Norway finalister 2021. Foto: Knut Yrvin Miss Norway finalister 2021. Foto: Knut Yrvin

Gratulerer til alle 11 semifinalister som har gått videre i Miss Norway 2022. 

Nærmere 100 var påmeldt årets konkurranse. 26 fullførte misseskolen som er obligatorisk for å gå videre i konkurransen. Av de går nå 11 utøvere videre til semifinaleløpet. Listen over semifinalister kommer nederst. 

Juryen har vurdert bildene som er levert av utøverne og vurdert aktivitetene til hver enkelt. Dette for å skape seg et inntrykk av om hver utøver framstår som en god representant og rollemodell med interesse for å hjelpe andre. Noe vi leser av blogger og engasjement i veldedig arbeide. 

Det er en klar utfordring i å trene inn høye tynne hæler. Man må raskt gå i slike slike sko 12-18 timer i strekk i flere uker i internasjonale konkurranser. Derfor er høye hæler en viktig del å trene på, også på bilder. Slik som er kravet til noen av bilene levert inn til  semifinaleløpet. 

Bilder i treningstøy gir en indikasjon på om kandidatene er i form til de fysiske anstrengelsene som kjennetegner skjønnhetskonkurranser internasjonalt. Miss Norway handler om aktivitet, synlighet, det å gå utenfor komfortsonen, og å representere både kommersielle bedrifter og veldedige organisasjoner, såvel som sitt hjemsted og hjemland på best mulig måte. Dette krever både fysisk og mental utholdenhet. 

Dommerne har også sett på om utøverne er dyktige i kommunikasjon utad med sine første blogger, noe som er en start på mulige intervjuer i pressen fremover i konkurransen. 

Noen deltagere på misseskolen i starten av 2022-sesongen, sier de utsetter konkurransen til 2023-sesongen. Begrunnelsen er eksamener på studiene eller ønske om å forberede seg mere til neste sesong, da det er en krevende konkurranse. 

Veien videre

Poengsystemet for semifinalister blir skrudd på ved denne annonseringen. Det blir gjennomført catwalk-kurs for semifinalister 5. og 12. mars klokka 09:00 til 18:00 på Bårdar i Oslo. Hver semifinalist får poeng for innsatsen på catwalk-kurset. Et kurs som også er åpent for andre, da vi har svært dyktige instruktører med ballerina Klara Szalai og Miss International Norway, Henriette Jacobsen Hauge. 

3. og 10. mars vil Norges deltaker i Miss World 2021 Amine Storrød holde flere kurs i salg av sponsoroppdrag med markedsføring i sosiale medier. Dette gir utøvere i Miss Norway unik erfaring i hvordan næringslivet fungerer i praksis. Dette skjer på video. Nytt av året er catwalk-weekend som blir to ganger i april, hvor årets semifinalister kan lære av norske deltakere i internasjonale konkurranser. 

Finalen avholdes 13. august 2022 på Samfunnssalen i Oslo sentrum (Arbeidersamfunnets plass 1). Billettsalget starter i slutten av februar. SMS-stemmer kommer på lufta når finaleuttaket er klart, slik at du kan stemme på din favoritt og påvirke resultatet med å gi hver utøver poeng. 

30. april vil alle levere videopresentasjon og bikini-bilder til finaleuttaket. Pluss at det avholdes beauty-camp den 18. juni, med trening av koreografi til finaleshowet. 

Krevende konkurranse

Som man ser er Miss Norway en konkurransen som går over 8-10 måneder med forskjellige aktiviteter. Enkelte i semifinalen har konkurrert i Miss Norway i tidligere sesonger. Dette for å forberede seg til mulig internasjonal deltagelse, hvor man konkurrerer i over flere uker i strekk. Man må gå selvsikkert med tynne høye hæler på 12 cm i ukevis, kanskje 12-18 timer om dagen. Da kommer all  trening og forberedelser med aktiviteter godt med. 

Vinner av Miss Universe i 2015, Pia Wurtzbach konkurrerte i tre år på rad før hun vant den nasjonale konkurransen på Filippinene, og gikk videre til Miss Universe, som hun vant. Wurtzbach har siden hun var i tenårene jobbet som modell og forsørget moren og broren. Det viser at deltakere og vinnere i Miss Universe er kvinner med enorme ressurser. De er selvstendige og uavhengige kvinner. 

Verden begynner å normaliseres etter korona-pandemien 

Miss Norway har operert i en unntakstilstand i to år under Covid-19. F.eks. ble finalen i Miss Norway utsatt til 31. oktober 2020. Finalen i Miss Universe 2020, som vanligvis arrangeres før jul, ble flyttet til april-mai 2021. Myndighetene i USA utstedte spesielt visum i nasjonens interesse til Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla, for at hun skulle kunne konkurrerte mot 74 topputøvere fra andre land i Miss Universe i Florida, USA. Sunniva leverte svært dyktig sceneopptreden i tillegg til robust håndtering av visum og reiseplanlegging. 

Nora Emilie Nakken slapp såvidt inn i Israel til å representere i Miss Universe i desember i fjor. Innreise skjedde mens Israel stengte grensene grunnet økning i korona-smitten. Dette illustrerer litt hvordan koronasituasjonen har påvirket nasjonale og internasjonale konkurranser. 

Vi håper resten av verden etterhvert følger etter nå som Norge er åpnet, våre nordiske naboer er åpnet, og flere land i Vest-Europa har åpnet.  Dette gjør det enklere å planlegge å gjennomføre både Miss Norway-konkurransen og reise til internasjonale konkurranser for vinnere i Norge. 

Tv-sendes 160 land

Det er stor interesse internasjonalt for skjønnhetskonkurranser. Miss Universe er sammen med Miss World et av verdens mest sette realityshow på TV. Vi snakker om de største reality-programmene ved siden av Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix). Deltakerne fra 80 til 100 land deltar i Miss Universe og Miss World, gjerne etter flere års innsats i nasjonale konkurranser. Miss Universe TV-sendes i 160 land til over 650 millioner seere. I USA sendes Miss Universe av Fox News, landets største tv-kanal. 

Vi ønsker alle 11 semifinalister lykke til videre med aktiviteter fram til finaleuttaket og mulig finale. De som ikke har gått videre i denne omgang, er ønsket velkommen tilbake som utøvere i 2022-sesongen. Påmeldingen er allerede i gang. 

Liste over semifinalister Miss Norway (alfabetisk på fornavn): 

Navn

Alder

Er fra

Bor

Presentasjon av semifinalist i bildeblogg

Charlotte Bøhn-Bore

21

Haugesund

Tysvær

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/2022-02-23-16-54-01.html

Helen Chanel Stubberud

24

Fredrikstad

Halden

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-introduksjon-og-semifinalen.html

Ida Anette hauan

26

Trondheim

Malvik

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/litt-om-meg-1-16.html

Ida Sofie Skinlo Sæter

23

Molde

Bodø

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bilder.html

Iris Eskic

21

Sandnessjøen

Oslo

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinale-1-1.html

Julie Dahlen Børresen

22

Lørenskog

Bjørkelangen

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bli-kjent-med-meg-da-vel.html

Leni Kvalvåg

23

Kristiansund

Kristiansund

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinale-uttak.html

Rebecca Yuchen Hua

22

Bodø

Kirkenes

https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bilder-til-semi-finale.html

Romée Riesanne Dahlen

18

Rømskog

Bjørkelangen

https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/hvem-er-jeg-hvor-er-jeg-fra-hva-brenner-jeg-for-semifinale-bildeserie.html

Sarvi Latifi

27

Tehran

Larvik

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/forste-innlegg-og-det-er-allerede-semifinale-uttak.html

Vilde Padøy

24

Bergen

Molde

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/klar-for-semifinalen-1.html  ; https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bli-kjent-med-meg-1-7.html 

Illustrasjonsfoto i toppen: Knut Yrvin, Miss Norway 2022

Pressekontakt Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  2791 Hits
2791 Hits

Finalen i Miss World utsatt

(Foto: Amine Storrød fra Miss World i Puerto Rico - privat)

Det slo ned som en bombe på på torsdag kveld at hele Miss World-konkurransen måtte utsettes grunnet korona-smitte. Noe vi fikk vite bare timer før finalen skulle gjennomføres.

Smittevernet var ikke godt nok i Puerto Rico. Dermed må hele 97 finalister fra forskjellige land gjennomføre finalen først en gang i 2022. Miss World-organisasjonen sier det vil skje innen 90 dager. 

Vi var i kontakt med Norges skjønnhetsutøver Amine Storrød bare minutter etter hun ble kjent med utsettelsen. Hun var fryktelig lei seg for så å finne tilbake til optimismen noen timer senere. Amine har en jernvilje som trengs når noe uventet skjer.

Nå følger vi med på nye meldinger fra Miss World. Så må vi følge med hvordan reiserestriksjoner vil være fremover, nå som den nye omicron-varianten krever ekstra årvåkenhet. Hele verden er berørt og hvert land er tjent med å styrke helsesektoren mer enn i dag. 

Les mer i pressemelding fra Miss Wold, Facebook-siden til Amine i forbindelse med Miss World og Extraavisen: 

 

  631 Hits
631 Hits

Vinnere Miss Norway 2021

Til venstre vinner av Miss Norway 2021 Nora Emilie Nakken. Til høyre Miss Norway 2020 Sunniva Frigstad. Fotograf er Joe Urrutia. Bildene kan brukes i mediene med kreditering av fotograf. 

Vi gratulerer Miss Norway 2021 Nora Emilie Nakken!

Jeg har ikke ord, sier Nora Emilie Nakken i en kommentar etter en knallsterk innspurt med sier i Miss Norway 2021 lørdag 15. august. Det var svært nære i poengsum blant finalistene der Nora fra Trondheim trakk det lengste strået. Dette etter svært spennende minutter med juryen arbeidende på overtid. 

Nivået på finalistene har aldri vært høyere. Dermed har også dommerne hatt en mer krevende vurdering enn på mange år. 

Nora bruker stemmen som Miss Norway-tittelen gir i kampen for å fjerne tabuer om mental helse og psykiske problemer. Til daglig studerer hun entreprenørskap og medievitenskap for å tilegne seg ekstra faglig kompetanse. I tillegg til å ha fullført en bachelor i markedsføringsledelse med fordypning i bedriftsutvikling.  Nora elsker og involverer mennesker i positive markedsaktiviteter. 

I konkurransen i år har utøverne slått alle rekorder i sponsoroppdrag, veldedighet og presse. 

Krevende konkurranse

Veien til den norske finalen har vært kortere enn vanlig grunnet korona-pandemien. Av rundt 100 påmeldte er det 13 finalister og vinnere. De har samlet sett rekordmange poeng. Resultatet for hver enkelt er historisk gode. Vi har rett og slett ikke sett maken på høyt nivå. Noe vi tror skyldes god hjelp av tidligere vinnere som vi tror skyldes god veiledning og hjelp av tidligere vinnere som har konkurrert internasjonalt som Sunniva Frigstad, Kaja Kojan, Helene Abelsnes, Celine Herregården, Henriette Jacobsen Hauge, Madelen Michelsen og Susanne Næss Guttorm. 

Konkurransen er langt mer enn bilder og sceneopptreden. Man vinner poeng for en rekke utførte aktiviteter. Finalistene har utført over 100 aktiviteter i veldedige. Det har vært over 220 presseoppslag og mange over 50 oppdrag i reklame og markedsføring. Finalistene har også vært med på catwalk-trening og beauty-camp. Samt høy aktivitet med foto og videoer som er publisert i blogger og sosiale medier. 

Poengene fra aktivitetene har gitt juryen en indikasjon på om finalistene har evnen til å markedsføre seg selv, snakke med pressen og om de er i stand til å utføre oppdrag på en profesjonell og ydmyk måte. Alt er egenskaper som er helt avgjørende i verdensledende konkurranser som Miss World og Miss Universe. I tillegg kommer det aktiviteter innen sport, talentkonkurranse, veldedig arbeide og forskjellige typer dans.

Juryens oppgave var å velge en representant for Norge, med et vakkert ytre, intelligens, selvsikkerhet, stil og karisma, som kan føre seg på en scene.

Juryen ble ledet av øyenbrynstylist og gründer Fred Hamelten, som er blitt kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av bladet Costume. Kaja Kojan, vinner av Miss Universe Norway 2017. Jurymedlemmene Svetlana Jouini som er mangeårig vinner av den norske og internasjonale frisørkonkurranser. Videre var skjønnhetsekspert Linn Nguyen dommer med 17 års erfaring i skjønnhetsbransjen. Blant annet som linergist. 

Veien videre

Miss Universe er en av to ledende skjønnhetskonkurransene i verden. Finalen i Miss Universe 2021 går i byen Eilat i Israel og TV-sendes til over halv milliard seere  i 190 land.  

Vi kommer straks tilbake med mer informasjon når vi vet mer. 

Det er lagt ut finalebildene vi har så langt  nederst i dette innlegget. Fotograf er Joe Urrutia. Bildene kan brukes av media. 

Alle plasseringer (bilder følger under)

Obs. Navnene til alle finalistene er sortert alfabetisk. Her har alle samme plass. Det betyr at Guro Bønes Tobiassen sortert først i alfabetet har samme plass som Turid Strømfors som er sortert sist. 

Plassering

Navn

Alder

Miss Norway 2021

Nora Emilie Nakken

23

1th runner up

Angelika Catharina D. Kristiansen

28

2nd runner up

Amine Storrød

21

3rd runner up

Julie Dahlen Børresen

22

4th runner up

Stephany Gabriela Crespo La Rosa

19

Finalist

Guro Bønes Tobiassen

21

Finalist

Jane Veronica Rugås Børnes

28

Finalist

Karianne Gustavsen

23

Finalist

Lilly Sødal

18

Finalist

Madeleine Denice Olsen

27

Finalist

Mai-Helen Braathen

19

Finalist

Nicole H. Leyton

28

Finalist

Turid Strømfors

26

På bilde i rekkefølge fra venstre til høyre:
Finalist Lilly Sødal,
Finalist Mai-Helen Braathen,
Finalist Turid Strømfors,
4th runner up Stephany Gabriela Crespo La Rosa,
1th runner up Angelika Catharina D. Kristiansen,
Miss Norway 2021 Nora Emilie Nakken,
2nd runner up Amine Storrød,
3rd runner up Julie Dahlen Børresen,
Finalist Jane Veronica Rugås Børnes,
Finalist Karianne Gustavsen,
Finalist Nicole H. Leyton,
Finalist Guro Bønes Tobiassen,
Finalist Madeleine Denice Olsen
Foto: Joe Urrutia.

Fra venstre til høyre:
1th runner up Angelika Catharina D. Kristiansen,
3rd runner up Julie Dahlen Børresen,
Miss Norway 2021 Nora Emilie Nakken,
2nd runner up Amine Storrød,
4th runner up Stephany Gabriela Crespo La Rosa.
Foto: Joe Urrutia

 

Miss Norway 2021 Nora Emilie Nakken, Foto: Joe Urrutia

1th runner up Angelika Catharina D. Kristiansen, Foto: Joe Urrutia

 

2nd runner up Amine Storrød, Foto: Joe Urrutia

 

3rd runner up Julie Dahlen Børresen, Foto: Joe Urrutia

 

4th runner up Stephany Gabriela Crespo La Rosa, Foto: Joe Urrutia

 

OBS: Bildene kan brukes i mediene med kreditering av fotograf.

Spørsmål

Spørsmål kan rettes til hver enkelt finalist. Kontaktopplysninger for pressen fås av fungerende daglig leder og presseansvarlig: Knut Yrvin, tlf: 93479561 / e-post: knut . yrvin @ missu . no

  8703 Hits
8703 Hits

Finalister i Miss Norway 2021

Oslo 24. mai 2021. 

Hurra!

Vi er stolte og gratulerer 16 dyktige finalister til finaleplass i Miss Norway 2021. Finalen går av stabelen lørdag 13.-14. august på Åpen Scene i Oslo: https://apenscene.no/

Årets sesong startet allerede i desember 2021. Konkurransen har vært svært ekstra krevende hittil. Spesielt med alle smittevern-tilpasningene som har skjedd med korona-pandemien. Finalistene har brukt tiden godt. Alle har deltatt på flere kurs med misseskolen, fotosesjoner, laget presentasjonsvideo og jobbet med dugnadsarbeide i frivilligheten, sponsorarbeid og medier.

Før finaleuttaket har alle finalistene laget egen presentasjonsvideo. Noe du finner i oversikten over finalistene under.
Veien videre
Vi vet at hver av finalistene takke for all hjelp så langt fra støtteapparatet, mor, familien, publikum, oppdragsgivere og media. Dette trengs, for nå er det i underkant av tre månedene til finalen.

Nå øker innsatsen med spesielt sponsoroppdrag, blogging, foto og presse.

Obs! Publikum kan snart stemme med SMS-stemmer.

Alle finalister vil delta på beauty-camp i Oslo en søndag i lørdag 19. juni med øving til finaleshowet. Her vil vi følge smittevern-reglene nøye. Det skal øves på koreografi og catwalk i høye tynne hæler. Alle øver på høye tynne hæler så og si hver dag for å være i god balanse på scenen. Her skal ingen ramle.

Tiden fram til finalen går nå også på å skaffe eventyrlige kjoler og show-antrekk. Følg med på forberedelsene på missnorway.org-bloggen og sosiale medier.

Billetter til finalen legges ut for salg straks sted er klart. Finalen planlegges er lørdag 13.-14. august på Åpen Scene i Oslo.

Publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway med SMS-avstemning. Hver SMS-stemme blir regnet inn i den endelige poengsummen med aktiviteter i konkurransen og dommerpoeng. Dette blir annonsert snart.

Finalister i Miss Norway 2021

Fullt navn Alder Bor Er fra Født Presentasjonsblogg
Amine Storrød 21 Fredrikstad Hvaler Hvaler https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-6.html
Angelika Catharina D. Kristiansen 28 Gjøvik og Oslo Magnor Kongsvinger https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/brukertest-pa-gjovik-vgs-1.html
Elida Svellingen Svendsen 20 Bergen Bergen Alver https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-elida.html
Guro Bønes Tobiassen 21 Lillestrøm Harstad Harstad https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bli-kjent-med-meg-presentasjonsblogg.html
Jane Veronica Rugås Børnes 27 Oslo Setskog/Skedsmo Lørenskog https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-5.html
Julie Dahlen Børresen 21 Bjørkelangen Bjørkelangen Lørenskog https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsbloggen-min.html
Karianne Gustavsen 23 Hundvåg Hundvåg Stavanger https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjons-blogg-karianne-gustavsen.html
Lilly Sødal 18 Kristiansand Kristiansand Oslo https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-finaleuttak.html
Madeleine Denice Olsen 27 Vinterbro Vinterbro Lund (Sverige) https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-madeleine-denice.html
Mai-Helen Braathen 18 Hole Hole Hole https://youtu.be/6kZB4enFsjs  ; https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bikinibilder-til-finaleuttak-1.html 
Nicole H. Leyton 28 Stjørdal Stjørdal Chile https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/meg-og-min-reise-i-miss-norway.html
Nora Emilie Nakken 22 Trondheim Trondheim Trondheim https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-1-4.html
Sandra Steen 24 Oslo Steinkjer Trondheim https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-2.html
Sofie Marie Mugaas 20 Hønefoss Hønefoss Hønefoss https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-4.html
Stephany Gabriela Crespo La Rosa 18 Eide Gjemnes Venezuela https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/den-virkelige-meg-presentasjonsblogg.html
Turid Strømfors 26 Haugesund Haugesund Haugesund https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-5.html

Kontakt

Spørsmål kan rettes til hver enkelt finalist. Kontaktopplysninger for pressen fås av fungerende daglig leder og presseansvarlig: Knut Yrvin, tlf: 93479561 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  5164 Hits
5164 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på