fbpx

Finalister i Miss Norway 2022

Miss Norway 2020 Sunniva Frigstad deler ut sash. Foto Joe Urrutia

 

Vi er stolte og gratulerer 7 dyktige finalister til finaleplass i Miss Norway. Finalen går av stabelen lørdag 12.-13. august på historiske lokaler i fjerde etasje på Arbeidersamfunnets plass: 1. https://www.deltager.no/event/miss_norway_finale_13_august_2022_13082022#init 

En imponerende innsats! 

Årets sesong startet allerede i oktober 2022. Finalistene har brukt tiden godt. Alle har deltatt på flere kurs med misseskolen, catwalk-kurs og catwalk-weekend. Det har vært gjennomført en rekke fotosesjoner og laget presentasjonsvideo. Samt jobbet med dugnadsarbeide i frivilligheten, sponsorarbeid, medier og blogger. 

Før finaleuttaket har alle finalistene laget egen presentasjonsvideo og tatt bikini-bilder. Noe du finner i oversikten over finalistene under. 

Forberedelse til fantastisk finaleshow

Nå starter forberedelsene til et fantastisk finaleshow og enda flere aktiviteter med sponsoroppdrag, presse, foto med mer. Kjøp billetter til finalen lørdag 13. august her:  https://www.deltager.no/event/miss_norway_finale_13_august_2022_13082022#init 

Tidligere vinnere og topp-utøvere i Miss Norway vil også vise fantastiske kjoler på finalen.  Vi gleder oss til å se erfarne og tidligere vinnere i Miss Norway på scenene igjen.  

Man kan også stemme på sin favoritt via SMS-stemmer. Det annonseres snart. 

Veien videre

Vi vet at hver av finalistene takke for all hjelp så langt fra støtteapparatet, mor, familien, publikum, oppdragsgivere og media. Dette trengs, for nå er det i underkant av tre månedene til finalen. 

Nå øker innsatsen med spesielt sponsoroppdrag, blogging, foto og presse og salg av billetter til finalen. Pluss SMS-stemmer. 

Beauty-camp

Alle finalister vil delta på beauty-camp i Oslo en søndag i lørdag 18. juni med øving til  finaleshowet. Det skal øves på koreografi og catwalk i høye tynne hæler. Alle øver på høye tynne hæler så og si hver dag for å være i god balanse på scenen. Her skal ingen miste balansen og falle på scenen. 

Tiden fram til finalen går nå også på å skaffe eventyrlige kjoler og show-antrekk. Følg med på forberedelsene på missnorway.org-bloggen og sosiale medier. 

Billetter til finalen legges ut for salg straks sted er klart.  Finalen planlegges er lørdag 13.-14. august på Åpen Scene i Oslo. 

Publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway med SMS-avstemning. Hver SMS-stemme blir regnet inn i den endelige poengsummen med aktiviteter i konkurransen og dommerpoeng. Dette blir annonsert snart. 

Finalister i Miss Norway 2022

(Sortert alfabetisk) 

Fullt navn (A-Å)

Alder

Bor

Er fra

Født i kommune/by?

Presentasjonsblogg

Charlotte Bøhn-Bore

21

Tysvær

Haugesund

Haugesund

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-7.html

Ida Anette Hauan

26

Malvik

Ranheim

Trondheim

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsblogg-1-5.html

Ida Sofie Skinlo Sæter

23

Bodø

Molde

Molde

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/presentasjonsinnlegg-til-finalen.html 

iris Eskic

21

Oslo

Sandnessjøen

Oslo

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-8.html

Julie Dahlen Børresen

22

Oslo

Bjørkelangen

Lørenskog

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/bli-kjent-med-meg-1-8.html

Leni Kvalvåg

23

Kristiansund

Kristiansund

Kristiansund

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/min-presentasjonsblogg-1-1.html

Romée Riesanne Dahlen

18

Bjørkelangen

Rømskog

Enschede

https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/this-is-romee-dahlen-presentasjonsblogg.html

Pressekontakt og daglig leder Knut Yrvin: +47 93479561 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Miss Norway 2022 Finale!
Endometriose, hva er det?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på